I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Adam Tensta LIVE från Allsång på Skansen idag!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-07-22 16:21

Adam Tensta LIVE från Allsång på Skansen idag!

Från Tensta till Skansen.

Från en av landest mest illberyktade förorter tar Sveriges hetaste hip-hop artist, Adam Tensta, ikväll klivet ut på en av rikets mest älskade och svenskaste av svenska scener – Solliden på Skansen.

"Jag ser verkligen framemot att sjunga med hela det svenska folket ikväll," säger Tensta, Grammisvinnare och aktuell med bland annat My Cool, Before You Know It, och den nya singeln Dopeboy, från albumet It's a Tensta Thing. "Allsång på Skansen, det känns nästan overkligt."

Adam Tensta som med sitt namnbyte hedrat sin förort, känner sig stolt över att ha integrerat Tensta med resten av Sverige via sin musik och sin roll som artist. Numera syns folk i alla åldrar och från alla olika bakgrunder sjunga med i hans låtar på festivaler runtom i landet. Den gamla damen som förr kanske stereotypiskt tänkte väskryckare, värsting eller knarklangare då hon såg Adam eller en av hans grannar, kommer ikväll att sjunga Stockholm i mitt hjärta tillsammans med honom. De som inte redan visste kommer efter ikväll att veta att de som kommer från Tensta är mer än socialbidragstagande trubbelmakare.

Samtalet och inbjudan att medverka i Allsång på Skansen kom i lördags och Adam Tensta dyker upp med Dj Rooftop och Eboi på Sollidenscenen ikväll.

I augusti släpper Adam Tensta tillsammans med Eboi och egna in-houseproducenten Howard Who, singeln Dopeboy. I samband med releasen av denna singeln släpps även en Al Azif remix med tillhöranden video. Medverkar där gör blandannat Mona Sahlin, Maria Wetterstrand och Robert Aschberg. Förutom att skapa Allsång på Skansen är det tänkt att Adam Tensta idag ska haffa Anders Lundin för medverkan i samma video. Vi får se om han lyckas...

Vi kommer att direktsända via liveblogg från Skansen med början kl.17.00 på www.playahead.se och www.myspace.com/AdamTensta

Tune in!

My Best Friend Is My Grind!

Respect My Hustle Entertainment.