I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Zacke är tillbaka med ny singel! [video]

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-05-06 02:30

Zacke är tillbaka med ny singel! [video]

Från startsidan på Whoa:


Vem fan är Zacke? Kanske du frågar dig. Oroa dig inte, det är faktiskt helt förståeligt. Vid det här laget kan man inte klaga på den som inte hajjar till när rapparens namn nämns. Det har nämligen varit kusligt tyst om Zacke, eller Zakarias Lekberg som han egentligen heter, under en längre tid nu.


Annat var det 2004, året när Luleåbon med den säregna rösten fick sitt genombrott med vinyl-EPn Färdighaft (då tillsammans med producenten Emil Pettersson, numera Genvägen), hördes/syntes på både P3, ZTV och Hultsfredsfestivalen, samt tog halva Whoa med storm med låten Söndagsmorgon (återfinns i mp3-arkivet). 2005 började sedan jobbet med fullängdaren, vars release - efter 3 års arbete - nu ser ut att bli verklighet.


I pressreleasen för nya singeln BS beskrivs artisten som “någonting som inte bidrar till den svenska rappens inflation. En uppstickare, en utmanare och en uppviglare”. En kaxig och intressant beskrivning som givetvis väcker en hel del nyfikenhet. Blir debutalbumet Visst är det vackert (producerat av honom själv samt Anders Rensfeldt från Movits!) den där feta och originella hiphopskivan som tar alla med storm? Det får tiden utvisa.hemsida: www.zackemusik.se
myspace: www.myspace.com/zackemusik

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!