I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rawmusic signar Troy Jamz + nyheter!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-04-05 18:33

Rawmusic signar Troy Jamz + nyheter!

RAWMUSIC SIGNAR TROY JAMZ & TAY SLÄPPER PRESTIGEDå var det klart, Troy Jamz har skrivit på för Rawmusic och arbetet med debutplattan är redan i full gång. Albumet kommer att släppas någon gång i sommar och vi kan redan nu avslöja att ett par riktigt intressanta artister kommer att medverka!
Som ni kanske redan vet så är Troy även producent och hela albumet kommer därmed att vara egenproducerat. Troy har även producerat introspåret på TechN9nes nya skiva Everready.

Tay har precis släppt sitt mixtape Prestige, och i och med det visar han verkligen var skåpet ska stå samt att han har en värdig plats på den svenska hiphopscenen.
Mixtapet innehåller 21 fartfyllda och ärliga spår där Tay lägger verser med finess och elegans över såväl produktioner från hans egen producent Logophobia som ett par instrumentaler från klassiska hiphoplåtar. Gästar på mixtapet gör bl a skåningen Marke från Saarvi Records, Max & Asma (även dem från skåne), Helno med sitt snabba flow och inte minst Shazaam från gruppen Ri-Fa

Rawmusic lottar ut 10 stycken som beställer mixtapet till att få signerade plattor!
Så sänder vi också liveradio med ett exklusivt repportage med Tay Tay, vilket vi hoppas på att kunna avrunda med en freestyle! Frekvens 89,0 Östergötland.

Det vinnande bidraget av remixtävlingen finns även uppe på sidan nu, lyssna in!

WWW.RAWMUSIC.SE

RAWMUSIC.se - myspace.com/TMK6 - myspace.com/RAWMUSICLABEL