I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rawmusic signar Tay Tay Dat Dude ifrån gruppen Ri-Fa!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-03-17 15:09

Rawmusic signar Tay Tay Dat Dude ifrån gruppen Ri-Fa!

I dagsläget kan man utan tvekan säga att Peter är en utav Sveriges bästa inom rapp på svenska, och vi är väldigt glada över att Peter (Tay Tay) ansluter sig till oss. Båda parterna är up'n coming i den här branshen och tillsammans så kommer vi att se till att ni får se en hel del utav Tay detta år!

Bl a så släpper Tay sitt mixtape "Prestige" för gratis nedladdning snart, titelspåret är redan släppt i videoformat på myspace.com/taytaydatdude. Han kommer även att vara med på "Rawmusic vol.1" samt Madcrews dokumentärfilm med artister som Adam Tensta, Lazee, Ison & Fille etc, vi har även en videoshoot bokad för Tay i Juni utav våran samarbetespartner Forgotten Alley Arts. Så en hel del är pågång, se till att inte missa det!

Glöm inte att rösta på Tay Tay om ni vill se honom under Hultsfredfestivalen! Supporta svensk hiphop när den är som allra bäst!: Klicka här!
Sedan söker ni upp "Tay Tay Dat Dude" och kryssar i rutan för att sedan scrolla längst ner och trycka "Skicka".


Idag släpper vi även en singel med Troy Jamz som också ligger på Rawmusic. Vi släpper även våran offeciella hemsida http://rawmusic.se .

Ta del utav:

Tay - Rapshit (Musikvideo)

Troy Jamz - Find Out


Relaterade länkar:
www.myspace.com/rawmusiclabel
www.myspace.com/taytaydatdude
www.myspace.com/troyjamz

Rawmusic Entertainment - Today's music, tomorrow's entertainment