I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

MassiveSound.se finns nu för alla! (Nystartat skiv- och produktionsbolag)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

MassiveSound.se finns nu för alla! (Nystartat skiv- och produktionsbolag)

www.MassiveSound.se


Massive Sound Entertainment är ett skiv- och produktionsbolag i handelsbolagsform. Det startades i augusti 2007 och ägs, drivs och styrs helt av Gustaf Ahlin och Samir Sandberg, Luleå.

Massive Sound Entertainment erbjuder en studio i toppkvalité, till otroligt bra priser i en lugn och skön miljö. Våran studiotekniker Samir Sandberg är specialutbildad i Logic Pro 7.0 och är otroligt duktig när det kommer till mixning och studioarbete.

Företaget Massive Sound Entertainment jobbar främst med artister inom svensk hip-hop, soul och r´n b men våran studio är öppen för vem eller vilka övriga projekt som helst.

Spana även in bilderna under "Studion"

Från våran hemsida kan du även köpa musikproduktioner rakt av från våra otroligt duktiga producenter. Lyssna och beställ under "Shop" och sen är det bara att vänta på att din kontaktinformation verifieras innan du får din produktion!

Köp dig en musikproduktion på MassiveSound.se, kom till Massive Delux Studios och spela in och låt oss på Massive Sound Entertainment mixa och göra din låt till en slutprodukt.

“Din dröm är vårat projekt”


www.MassiveSound.se

Kom gärna med frågor om det är något som ni undrar över! Kontaktinformation hittar ni under "Kontakt"

Massive Sound Entertainment