I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Elsa - CocaCola-podcast, intervjuer & recensioner!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-07-24 16:26

Elsa - CocaCola-podcast, intervjuer & recensioner!


Coca-cola har valt ut den nyaste fräschaste musiken för att ge nya artister från hela Europa en chans att synas. De presenteras online, på scen, i podcastsändningar och på album. Tack vare ett samarbete med musiktidningen Groove valdes Elsa ut till att delta och har chansen att medverka på ett av Coca-colas samlingalbum!
Hittills har tre poscastsändningar lagts upp på internet och snart kommer den fjärde där Elsa medverkar med en av låtarna från EPn.

Mer information om Takeoff - Onstage finns här:
http://www.music.coca-cola.com/about

I samband med Podcasten gjordes en intervju med Elsa i senaste numret av musiktidningen Groove där Elsa intervjuas om hennes EP, kommande projekt samt vad som hänt senaste året. Hela intervjun hittar du här:
www.groove.se/site/artikel.asp?artId=195

RECENSIONER

Tidningarna Trelleborgs Allehanda samt Ystads Allehanda har publicerat en recension på Elsas EP "Satisfaction (PrettyUgly)" som gav henne 4 av 5 möjliga i betyg och jämförde henne med bla Jean Grae. Den lades även upp på musiklandet.se
Trelleborgs Allehanda (pdf)
Musiklandet.se

Groove har recenserat  Elsas senaste spelning som ägde rum på Möllevångsfestivalen där b.la Org 12, Afasi, Menteroja & Critical uppträdde. Du finner den här:
www.groove.se/site/recension.asp?recId=975&mediumId=5

INTERVJUER
JustDet.se
KulturUngdom (50/50)

BOILING PANDAS | twitter.com/boilingpandas