I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Recension på Tillsammans är vi starka!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Manager

2007-05-23 19:35

Recension på Tillsammans är vi starka!

Jag som givet ut mixtapet visste inte ens om denna recension. Hittade den när jag sökte på Google. Så nu bjuder jag på lite läsning!

Tikkan & Amentia Produktion har tillsammans med International Solidarity Movement (ISM) gett ut en ”Solidaritetsskiva” med stora delar av Sveriges hiphopelit. Skivan heter ”Tillsammans är vi starka” och intäkterna från skivan går oavkortat till ISM och deras arbete för att uppmärksamma omvärlden om den israeliska ockupationen av Palestina. (Du kan läsa mer om ISM här!)

Först ett erkännande; jag är en lekman vad det gäller hiphop. Bland de medverkande är det bara Fille och Promoe som jag känner till namnet sedan innan. Resten hade jag ingen aning om vilka det är. Och det är också Chords & Promoe som fastnar mest efter en första genomlyssning. ”Samma visa” är en avslappnad låt med reggaegung, där man inte nödvändigtvis lutar sig mot plakatiga ordval. Klokt och varmt men för den skull inte uddlöst.

Hela hittar du HÄR

Haffa ditt ex på skivan idag!
http://knaster.net/?p=produkt&id=16

Rapparen Claes Trofobik är aktuell med videon "Ingen kan stoppa mig" just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=mTeLSssfnPw