I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Chords.se - Update

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Groupie

2006-12-11 15:16

Chords.se - Update

Eftersom chords.se i dagsläget kanske inte har så många besökare så postar jag den senaste nyheten här också för folk som är intresserade.

------------------------------------------------------

11/12 2006

Det var ett tag sen senaste uppdateringen detta beror på att vi håller på att jobba på en ny version av Chords.se. Sidan kommer nu att bli officiell och Chords och JuJu Records kommer att vara mycket mer involverade i sidan. Hela sidan kommer att få ny design och kommer helt att övergå till engelska, mycket arbete med andra ord men det kommer bli fett! Så håll utkik, i början av nästa år är det tänkt att den skall sjösättas.


Chords har precis gått in i studion och jobbar på nytt material, vad det kommer bli av det återstår att se men ni kan vara säkra på att det kommer bli fett! Chords har även börjat producera och ni kan höra en ny låt med honom och Timbuktu på Chords myspace. Låten heter "Get Fizzy" och kommer att finnas med på en ny samlingsskiva från WESC.


För er som läste förra numret av Transition (#25) så kanske ni la märke till att Chords pratade om en ny låt med honom och Promoe, denna låt kommer finnas med på mixtapet "Tillsammans är vi starka", som förhoppningsvis släpps i början av nästa år. Mer info om skivan kommer när släppet närmar sig. Även denna låt har Chords producerat och den är riktigt fet kan jag lova!


//Chords.se