I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

recension: Danish-Gårdagens tårar (165hiphop)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2006-11-20 15:03

recension: Danish-Gårdagens tårar (165hiphop)

Man blir alltid lika förvånad över den perfekta ljudbild i Danish produktioner men den här skivan tar priset. Låten "Tacksam" kommer direkt efter introt startas som en perfekt inledning. Texten är perfekt, raderna hänger ihop galant och budskapet förmedlas så bra att man börjar tänka efter själv hur bra man har och låtens kvalité stiger ännu mer av den galanta produktionen av Västerorts bästa producent EKP.

En låt som måste nämnas är "Med musiken kan vi andas" som gästas av Grimsta rapparen Kenny som lägger sina verser med bästa möjliga delivery och rim. Uppläggningen av låten är så bra att varje vers är en ny historia som sammanfattas av Dirty-D i refrängen.

Alla låtar ligger på grym kvalité. Man märker vilken tid Danish har lagt ner på texterna, inspelningen och produktionerna.
Mina personliga favoriter på skivan är:
Med musiken kan vi andas- med Kenny & Dirty-D (prod; Jobo)
Proläterer- med Kenny & Jaouli (prod; Danish)
Panik ifrån väster- med Arjan & Jaouli (prod; EKP)
Kan inte fly- med Anders, Kenny & Dirty-D (prod; Jobo)

Panik från Väster låten så känner man verkligen den orginella Västerorts andan. Artisterna som medverkar får verkligen med det riktiga Hässelby flowet och texter som många vill höra. Stor del av andan kommer också ifrån det tunga beatet som producerades av EKP.

Ifall man ska ge skivan ett betyg så ska det vara MVG. Produktionen är på toppklass, gästerna är grymma och beatsen ska vi inte ens tala om. Västerorts producenten EKPs material och sångaren Dirty-D höjde hela skivan.

En klart prisvärd skiva! Besök www.dp-sound.se för att få mer information att köpa den.

www.165hiphop.info.se

www.myspace.com/republik16 jaynez mannen