I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2006-09-26 15:25

En av dom få...

En Intervju med en av dom väldigt få Horrorcore rapparna som finns i Sverige just nu hittas på http://www.ostersund.cc
Den var lite konstigt skriven men vafan, orka vara petig.

Tänkte även berätta att om det mot förmodan finns någon Horrorcore intresserad person här på whoa så finns skivan 4 Horsemen - Unholy Ressurrection i några få exemplar till salu just nu.

Skivan är en Benefit skiva som släpptes för att samla in pengar till våran gode vän James "Ressurrector" Rector som för några månader sen drabbades av ett brustet blodkärl i bakre delen av hjärnan. Dom märkte sen att det hade brustit i en tumör som var ungefär lika stor som en knuten näve. Dom lyckades rädda honom men han låg i koma i 2 månader innan han vaknade och fick diagnosen att han troligtvis inte skulle kunna gå eller röra sig, vilket han motbevisade. Nu kan han gå, prata, äta och dom flesta saker en människa ska kunna göra, men det har han vart tvungen att lära sig från början. Han kämpar fortfarande och det är inte lätt så vi hoppas därför att både skivan och pengarna som tjänas in ska ge honom en liten kick i röven så han fortsätter kämpa så bra som han gjort hittills.

Är det någon som är intresserad så finns det lite info om skivan på min presentation, sen skulle jag kunna klippa ihop en sampler och lägga upp lite senare ikväll när ungarna sover...

122:- kostar skivan med frakt och allt, pengarna går oavkortat till Ress och hans familj.

Det var allt för mig, tack och hej!

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se