I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Radi-YO Måndagen den 21/8-2006

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2006-08-20 19:41

Radi-YO Måndagen den 21/8-2006

Ni alla skall känna er varmt välkomna att sätta på er gamla transistorradio och slå er ner i er alldeles egna radiosoffa och njut av mysig hiphop på måndagseftermiddagen.
Denna gång är tyvär inte Pontus med och bjuder på musik, han hänger istället med ett gäng förvirrade knäppskallar och tjänar gröna... Kapitalistsvin.
Istället bjuder jag, Christian, och min mumlande vapendragare Erik på en mix av våra skivsamlingar samt pratar om allt från första kontakten med hiphop till varför Fat Joe har tappat all respekt för Nas. Och så har ni ju självklart Kazuma som står i bakgrunden och ser till så att musiken kommer ut till er!
Allt detta plus en hel del mer bjuds ni på imorgon på Göteborgs Studentradio frekvens 103,1. För er som inte bor i Göteborgsregionen men ändå vill lyssna på detta kan gå in på mms: (förhoppningsvis direktlänk för streaming) eller http://www.gnf.nu och leta upp det själva.

Dags att damma av er radio och njuta av det enda oförstörda mediet.

Mångag 20/8
18:00-20:00
103,1 eller www.gnf.nu

Radi-Yo Represent!

www.fucksolar.com

FUCK SOLAR