I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Respect My Hustle Presenterar Aristo.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2006-04-17 16:44

Respect My Hustle Presenterar Aristo.

www.kingsizemagazine.se - Ladda "Right Now" på Kingsize hemsida. -

Nystartade "Respect My Hustle Promotions" presenterar ett av de hetaste namnen i Kanada just nu. 24 åriga Aristo är född i Sydamerika och uppväxt på den västra sidan av Toronto. Aristo började redan som tolvåring att testa sina skills på micken och har nu i åtta år gjort sig hörd i den Kanadensiska underjorden. De senaste fyra åren har betytt airplay i både Kanada, Europa och USA. Med 25 000 sålda mixtapes bakom sig släppte Aristo sitt debutalbum "Trials Of A Hustler" i augusti 2005. Framtidsplanen är att fortsätta dominera på hemmaplan, men också nå ut till resten av världen och just därför är nu Respect My Hustle stolta att presentera singelspåret "Right Now" för gratis nedladdning i samarbete med Kingsize Magazine. Inom kort kommer Respect My Hustles egna supertalang Cami att droppa ett sammarbeta med Aristo för en låt som ska släppas på MySpace.com - Håll ögon och öron öppna på kingsize hemsida!

Mer info om Aristo hittar du på:
www.aristo-online.com

myspace.com/freebornceo

www.heyworldmusic.com

Vill du kontakta Aristo så går det bra att maila på denna adress: [email protected]

För mer info och gratis låtar från Respect My Hustle surfa in på: MySpace.com/CamiRMH - Checka top-8 friend listan för resten av medlemmarna.

Respect My Hustle
Real People, No Gimmicks
Get On Our Team!