I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lyssna & ladda ner intervju med Houman

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2006-03-24 01:52

Lyssna & ladda ner intervju med Houman

Soul Underground med DJ Jens som programledare är ett radio program som har blivit något av kanalen MRS 90.5:s starkaste kännetecken under de tio år som programmet har sänts live mellan kl. 24-03 på lördagskvällar.
Genom detta program har DJ Jens blivit ett namn som man kännetecknar med Västerort och Stockholms hip hop-scen då han har intervjuat många av dom som idag kallar den första generationens rappare. En utav dom är Houman Sebghati som medverkade i programmet för 4.5 år sedan.

Mycket har hänt sedan dess och för ett par veckor sedan dök han upp i studion igen för att då ta med oss tillbaka i tiden och då berätta om hur allt började i 165-studion tillsammans med b.la. med Magro, Ken, Big Fred och Blues. Samtidigt bjuds det på musik från tiden då Houman & Magro var mer som en grupp, och även hur det lät då Houman och Ken arbetade tillsammans i studion innan dom gick skilda vägar som partners.

I intervjun berättar han även hur hans senaste mixtape kom till, vad han gjorde på Nya Zeeland i tre år och även om hans nya album som han arbetar på för tillfället.

Klicka här för att ladda ner intervjun&g ..

Länk till MRS 90.5>>

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //