I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Nytt släpp på Dödfödd's Madrasell recordings.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2006-02-05 21:05

Nytt släpp på Dödfödd's Madrasell recordings.

HELA TIDEN - 12 MÅNADER MED MADRASELL!!!

Då var det äntligen dags! PAS Dödfödd har sjösatt sin idekonstruktion, Hela Tiden , som är en slags installation som sträcker sig över 12 månader.

Själva handlingen i projektet yttrar sig som så att varje månad kommer någon form av ny musik dyka upp på en omsorgsfullt bränd CD-r i en individuell sleeve som i sann D.I.Y - anda är egenhändigt utformad av direktör Madrasell själv. Saker går att beställa från http://aktabra.blackside.org för det facila priset av 50 kronor + porto.

Grundtanken med projektet är att låta varje månadsfragment bygga en helhet vid årets slut och operera som en levande och föränderlig reaktion mot all polerad, radioanpassad, tråkig & falsk musik som de senaste åren har invaderat vår vardag.

Åtminstone tre Minneslunden - projekt ligger i pipeline samt intressanta sidospår som

t ex Äppelhjärna. Först ut är Terra Incognita , ett instrumentalprojekt, där Minneslunden fortsätter sina strövtåg i den fantastiska världen av ljud. Allt som allt, början på slutet och det nya i skymundan. Vi sipprar oss ut...

MASSIV UPPDATERING PÅ HEMSIDAN JUST NU!!!
http://aktabra.blackside.org


Ny låt: "Mr. Blatteloverman"!