I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2005-12-28 02:52

PESHI - Ny Video

Ladda ner den nya videon på SVU

" I våras släppte Peshi, en av Sveriges mest egensinniga rappare sitt debutalbum "The Work Of Art – The Art Of Work" på sin egen label Impersial Sounds. På releasedagen fick hon äran att öppna upp för John Legend i Stockholm- en perfekt start på releasen.

Albumet har fått otroliga recensioner och singeln Hush Hush spelades flitigt både på radio och i tv och videon klättrade upp till tredje plats på MTV Up North. Under hösten har hon bland annat spelat på olika jazzfestivaler i Sverige och öppnat för Jaguar Wright på ett utsålt Vega i Köpenhamn. Utöver det har hon också passat på att spela in en låt med LMNO från Visionaries, som ni kommer få höra mer om när skivan Tropical Zone släpps i början av nästa år.

Jasper Flute har mixats och levereras nu i en ny version, lite orientalisk och ettrig som en törstig mygga. Remixen är gjord av Kids On DMT. En up’n’coming producent på Impersial Sounds. Denna remix har fått folk över andra sidan Atlanten att viska, hoppas Sverige är lika redo.
- SVU


Kolla på Videon Här
PESHI - JASPER FLUTE

Lyssna på Singeln Här


www.peshi.com för mer info...

GOTT NYTT ÅR PÅ ER FOLKS
// Impersial Sounds