I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ken Ring läser in Cras roman Svenneskräp

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionen

2011-01-26 12:16

Ken Ring läser in Cras roman Svenneskräp

Från Whoa-bloggen:

Romanen Svenneskräp, skriven av författaren Kristoffer Kras, ger oss en dyster version av framtiden, där Sverige blivit en mörk, våldsam och ruinerad stat, utan någon som helst utformning av ett socialt skyddsnät. Svenneskräp är följaktligen det som händer när ett samhälle går över kanten och faller ner i avgrunden. Boken handlar främst om den samhällsklass politikerna oftast blundar för, som finns i de förorter de inte vill höra talas om. I berättelsen får vi följa med huvudpersonen och hans vänner under ett otyglat och brutalt dygn i deras hemkvarter Stadsdel 3.

Svenneskräp består av 12 kapitel. När boken lanseras medföljer ett soundtrack där låtarna illustrerar vars ett kapitel i boken, vilket är något banbrytande inom litteraturgenren. 12 kapitel, 12 låtar alltså. Några av artisterna som medverkar på soundtracket är Organismen, Stockholmssyndromet och Mofeta och Jerre. Dessutom kommer romanen att finnas som ljudbok inläst av ingen mindre än Ken Ring, vars röst och känsla ska framhäva bokens mörker på ett optimalt sätt.

Romanen lanseras av bokförlaget Reverb 11/2 2011 samtidigt som soundtracket släpps via RecRec Records. Håll er uppdaterade för mer information!


Mer information hittar du på Whoa-bloggen.