I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Academics om Trainspotters album Dirty North - Läsvärt!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2010-09-09 13:29

Academics om Trainspotters album Dirty North - Läsvärt!

Från thosedamn.se:

"För en ungefärlig månad sedan så släppte jag och Trainspotters albumet “Dirty North“. Jag tror inte att många av er ska ha missat det, men jag tänkte att fasen det är lika bra att slänga upp en länk här och skriva ner några rader om plattan.

Det var annorlunda att jobba med det här albumet jämfört med tidigare släpp jag varit inbland i. I vanliga fall ser processen ut ungefär såhär: Komposition – inspelning – mixning – omslag & artwork – släpp. I Dirty norths fall så såg den ut på det här viset..."]http://För en ungefärlig månad sedan så släppte jag och Trainspotters albumet “Dirty North“. Jag tror inte att många av er ska ha missat det, men jag tänkte att fasen det är lika bra att slänga upp en länk här och skriva ner några rader om plattan.

Det var annorlunda att jobba med det här albumet jämfört med tidigare släpp jag varit inbland i. I vanliga fall ser processen ut ungefär såhär: Komposition – inspelning – mixning – omslag & artwork – släpp. I Dirty norths fall så såg den ut på det här viset...


LÄS HELA INLÄGGET PÅ THOSEDAMN.SE





randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip