I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du vara med och skapa en Musikfestival? Träffa Mofeta & Jerre.

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2010-03-09 15:43

Vill du vara med och skapa en Musikfestival? Träffa Mofeta & Jerre.

Palatset är ett barn- och ungdomsprojekt med tanke att bli en svensk nationalscen. För tillfället är en musikfestival i höst för barn och unga under planering. För att få allt som vi vill behöver vi din hjälp. Festivalen riktar sig till en åldersgrupp på 7-17 år. Vi har konoret på Munkbrogatan 2 i Gamla Stan, Stockholm.

Hej alla härliga musikfestivalare! Torsdagen den 11/3 mellan 17.00-19.00 sätter musikfestivalgruppen på Palatset igång. Vad är det för någonting, tänker ni? Musikfestivalgruppen är en grupp där vi tillsammans skall förbereda oss inför vår musikfestival som skall ljuda över Stockholm senare i år. Det är en musikfestival för er som älskar pop, rock, hiphop, hårdrock och world/folk. Vi kommer också ha massa pröva-på-prylar och massa andra spännande aktiviteter.

Så för att få allt så perfekt som möjligt behöver Palatset din hjälp. Så fråga dig själv vad du kan bidra med? Har ni några spännande idéer? Vilka artister vill ni se? Vill ni själva uppträda eller har ni några vänner som vill uppträda på festivalen? Vad äter man för mat på en festival? Det finns hur mycket som helst att prata om och lyssna på. Och för att göra det hela mer spännande och intressant kommer vi testa på lite olika musikaliska aktiviteter på våra träffar. Göra studiebesök, gå på spelningar och framför allt träffa artister.

Så vid första mötet den 11/3 kommer Mofeta & Jerre till Palatset och spelar någon låt helt exklusivt för oss. Ni får chans att ställa en massa frågor till dom och säkerligen har de frågor till er. Här har ni deras senaste singel "Bättre i Berlin" http://www.youtube.com/watch?v=4XHJdrtvR_I och vill ni lyssna in er på deras musik finns deras skiva "Bomben" uppe på Spotify nu. Välkomna på torsdag 11/3 klockan 17.00-19.00.

Vänliga hälsningar
Pontus från Musikfestivalgruppen.
Anmäl er eller mejla frågor till [email protected]
www.palatset.se