I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Labyrint pratar med Ametist

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-10-06 14:11

Labyrint pratar med Ametist

De här fredagen var det högst efterlängtade Labyrint i fokus i "En kärleksattack på svensk hiphop".

De pratade med mig om hur det känns att ha haft sådan stor framgång utan någon som helst marknadsföring. De berättade att de och inte riktigt har förstått det hela utan märker av att folk ger dom mycket kärlek och gehör när de har livespelningar och att många vill ta kort på dom.

De funderade också på att det kanske är bra att komma upp sig såhär sakteliga och underifrån och slippa känna av hypen plötsligt.

Labyrint fortstte att fundera lite över vad det är som gör att de sticker ut, Aki sa att han alltid tyckte att svensk reggae saknade någonting, det fanns för lite reggae för den vanliga människan, något som reflekterade vardagen för gemene mannen. Och det är kanske det utrymmet de fyller.

De tänkte funderade också kring sina olika roller i gruppen... är det så att Aki är lite av navet? det visade sig dock att de främst av allt har starka band och kärlek till varandra.

Vi spelade också en helt ny och tidigare ohörd låt som heter "Whiskey & Ganja". ! Diskussionen råkade också rätt otippat hamna kring fiske... du får lyssna själv genom hemsidan

Ametist - http://www.ametistazordegan.com