I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svenska hiphopsläpp 2009 - LISTA - Fyll på!

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionschef

2009-01-02 18:51

Svenska hiphopsläpp 2009 - LISTA - Fyll på!

Nu har jag lagt upp en lista över flera av de svenska hiphopsläpp som är planerade för 2009. Det är givetvis fritt fram att diskutera rykten och förväntningar här i tråden, men vill ni komma med tips så läs anvisningarna i citatet nedan :)

Från Whoa-bloggen:

Då var det januari igen och svensk hiphop går ännu ett riktigt spännande år till mötes. Nyfikenheten och intresset är som vanligt stort och frågorna är givetvis snarlika som tidigare. Vad händer i musikväg 2009? Blir detta året när media och kvällspress vaknar upp från koman och inser hur mycket bra svensk hiphop som finns där ute? Vilka artister släpper nytt material? Vad kommer skivorna att heta och när släpps de?

För att ge svar på de flesta av frågorna har jag precis som inför 2007 och 2008 hört av mig till flera av de berörda artisterna/skivbolagen ute i landet och kollat av läget. Självklart saknas det fortfarande skivor på listan och vissa av uppgifterna är ännu oklara. Se därför listan som en start och så hjälper vi varandra att fylla på den allt eftersom dagarna rullar på.

Är du hiphopartist, promotor eller dylikt och saknar ditt kommande släpp (album, mixtape eller ep, ej singlar) på listan? Maila in informationen i fråga till oss på [email protected] så lägger vi in det när vi har tid över. Tips från privatpersoner är naturligtvis också välkommet, men för att slippa rykten och felaktiga källor vill vi i så fall ha en hänvisning till källan (dvs. var man har läst/hört om det hela).

Klicka här för att komma vidare till listan (alternativt klicka på länken för “Svenska hiphopsläpp 2009? till höger i menyn).

Hoppas att detta uppskattas! Mycket nöje!

Klicka här för att komma till listan

(Inlägget ändrat av Oracle 2010-01-01 16:21:13)

(Inlägget ändrat av Oracle 2010-04-11 17:10:04)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!