I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dom Viktiga Skorna - Varför Svälter Folk.....

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2008-05-27 12:12

Dom Viktiga Skorna - Varför Svälter Folk.....

För er som missade skivsläppet och missade att köpa antingen över internet, butik eller på itunes så kommer det gratis nu!

Efter en dialog med Recordia Music har vi fått klartecken att lägga upp DVS-plattan på sidan för fri nedladdning! Anledningen till att vi gör detta är enbart för att fler ska få höra detta mästerverk (och att vi i.o.m detta får mer props, mer fitta och mer gratis öl på puben).

Plattan gjorde ju som bekant en good ol' svandykning i.o.m den första releasen och detta har länge tärt mig och Armann. Tanken på att ingen någonsin skulle få höra bomber som Vi är Alkolist, Hur Prinzen Tjänade 5000 Spänn och Insekter, för att nämna ett, fåtal, blev alldeles för hisnande för våra klena hjärtan, så nu är den här! Så tills vi möts igen; håll till godo!

/Prinzen & Armann - Era Ödmjuka Tjänare



Dom Viktiga Skorna - Varför Svälter Folk (när mat e så gott?)

(Inlägget ändrat av Oracle som flyttade till "Allmänt" 2008-09-03 13:36:18)

You say Soulja Boy, I say Eminem, You say Jim Jones, I say Biggie. You say Plies, I say Nas, You say Flo Rida, I say Jay-Z, You say UNK, I say NWA, You say Lil Wayne, I say Tupac, You say Dj Khaled, I say The Game, You say Mike Jones,I say Ice Cube.

Copy/Paste if you still listen to real hip hop