I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Looptroop Rockers ansluter till Bad Taste!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2007-12-12 10:56

Looptroop Rockers ansluter till Bad Taste!

Press release:

Det är med stolthet vi kan presentera det senaste tillskottet till vår roster, Sveriges mest framgångsrika hiphopgrupp genom tiderna, Looptroop Rockers. Ingen kan ha undgått deras framfart det senaste decenniet, från egenfinansierade tolvtummare till certifierade hitsinglar har dom utvecklat ett sound som lämnat ett avtryck på hiphopscenen världen över och det finns förmodligen inte en enda klubb eller festival värd namnet i Skandinavien som dom inte besökt genom åren.

Genom genre definierande album och idogt turnerande med en liveshow som garanterar återbesök, har dom etablerat en trogen fanbase jorden runt och vi ser framemot att tillsammans med bandet bygga vidare på den solida grund som redan lagts. Redan i somras påbörjade vi ett samarbete då vi tillsammans med bandets egna etikett, David vs Goliath, släppte Promoes Standard Bearer DVD som gick in på första plats på topplistan. Efter framgången med Standard Bearer kändes en fortsättning helt naturlig och och vi är fulla av förhoppning inför vad som komma skall.

Efter diverse soloprojekt återvänder nu Embee, Promoe och Supreme, eller Looptroop Rockers som dom föredrar att kallas, våren 2008 med en ny fullängdare. I skrivande stund finputsar dom det nya materialet i den mytomspunna Wax Cabinet studion och en första singel kommer att presenteras i början av nästa år. I början av veckan tog sig bandet en paus i arbetet med det nya materialet för att besöka MTV Beat och programmet kommer att sändas nu på fredag. I samband med skivsläppet kommer dom givetvis turnera i båda Skandinavien och övriga världen och man är redan nu bekräftade för Peace & Love Festivalen kommande sommar.

Vi kommer givetvis hålla er uppdaterade och skicka ut mer information om kommande plattan när den är färdiginspelad och releasedatum är satt.