I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svenska hiphopare är riktiga fi¤#or och backstabbers!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2007-01-03 19:51

Svenska hiphopare är riktiga fi¤#or och backstabbers!

Fråga er VARFÖR är det bara fucking skitmusik överst på listorna i Sverige?

Har sett ett par trådar som är inne och nosar på detta ämne, jag har själv skrivit i en del av dom, men nu är det jävligt hög tid att det tas upp på allvar!

*Ni måste för helvete påverka!
*Ni som är riktigs heads är det enda hoppet!

Varför stöttar alla andra fans sina genrer
genom att köpa artisternas skivor för att försäkra sig om att det blir en andra ...men inte hiphopare! Nä, hiphopare tror att dom ska få skithet hiphop gratis rakt in mp3-spelaren!

I Danmark har Nick & Jay sålt 400.000 skivor...hur mycket säljer våra svenska rappare?? INGET, för dom får inte ens kontrakt pga att svenska hiphopare ALDRIG stöttar sina artister!

Vad händer när tex artister från USA ska turnera?
Man tittar på försäljningssiffrorna, ser att de sålt 20.000 i Danmark och 200 i Sverige! Det ser ju för fan ut som att vi i Sverige inte ens gillar  hiphop! Var tror du dom spelar???
Fuck off! Ni som bara laddar ner hela tiden, jag hoppas att ni inser att det är ert fel att rappare som var/är bra och som ni älskade fett mycket numera har fått lägga ner och göra nått annat!

Man kan se hela musikbranschen ungefär som en valrörelse där olika genrer är som olika patier där ditt skiv- eller downloadköp är som en röst!

J
ag är inte intreserad av att NÅN överhuvudtaget svarar på det här! Se istället till så att hiphopen dominerar så att vi ALLA kan vara stolta över hiphopkulturen i landet!

Visa vad fan det är som gäller!!

Profet