I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lilleman skadades under Kulturnatten

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2006-09-12 15:47

Lilleman skadades under Kulturnatten

KRISTIANSTAD
Det blev ett våldsamt slut på Kulturnatten på Gamlegården i lördags. Hiphopartisten Lilleman fick ta sig till sjukhus efter att ha fått ett föremål kastat i huvudet på scenen.

I lördags var det Kulturnatten på Gamlegårdsparken för fjärde året i rad. Arrangemanget beskrivs som en lyckad tillställning i det vackra vädret med dans, musik och mat från världens alla hörn och med mer publik än tidigare.

Men kvällen fick ett snöpligt slut klockan halv tio under den avslutande konserten med artisten Cekic. När gästartisten Lilleman från Malmö gick upp på scenen kastade någon ur publiken ett föremål, troligtvis en flaska, som träffade honom mitt på huvudet. Han fördes till sjukhuset för att sy några stygn, men blev inte svårt skadad.

Huvudarrangören ABK beslutade att genast avbryta konserten.

– En trist avslutning på en fantastisk dag, säger ABK: s informationschef Krister Hjelm.

– Det är synd att några ska få fördärva för de fyra- femhundra personerna i publiken, säger Göran Nilsson från Nöjesmagasinet Scala, som bokade Lilleman och som också hjälpte artisten att ta sig till sjukhuset.