I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

MC KiKo klar med sitt nya Album, Poetry, Philoso..

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2006-08-03 01:04

MC KiKo klar med sitt nya Album, Poetry, Philoso..

MC KiKo har spelat in ett nytt album med titeln: "Poetry, Philosophy and Me". Han han samarbetat med diverse producenter, Den mest frekventa är Arild från Sittin' Down Productions som har producerat 9 av spåren. Andra proddare är Veteranen Lajo Mounkassa från Inner Peace Productions, den unga danska demon-producenten Es'R från Collabo Entertainment, den mycket talangfulle Funky Phat från Norrland och mannen som inte samplar: Cadenza . KiKo har själv producerat Introt och Outrot på skivan.
Han har inte med några andra rappare på skivan, eftersom han ville visa upp sina egna skills på denna skiva. Men han har mkt bred "sång-repetoar" med på skivan, där man kan höra allt från Bangers, till Love-songs, till Spoken word och Storytellin.
Hela skivan är amerikansk/engelsk-språkig, men håll utkik efter hans nästa album som kommer vara ett helt "svenskt" album.

Skivan kommer att säljas för 50 kr, mestadels vid spelningar. Om ni är intresserad av ett exemplar så skriv ett meddelande eller maila: [email protected]

För exempel på låtar och mer info om MC KiKo se: www.myspace.com

MC KiKo... http://www.mckiko.com
FIGHT NIGHT SWEDEN: http://fightnightsweden.se