I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rooz Music Presenterar

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Moderator

2006-06-28 03:21

Rooz Music Presenterar

Rooz Music Presenterar
”Rooz feat Demirel – Fabulous”

Äntligen är dvd-singeln här!
Efter en fullsatt releasefest och en kanonkväll med uppträdande och skivutdelningar så släpper Rooz och Demirel dvdn ”Fabulous” som varit det senaste projektet för Rooz Music!

På dvdn finns förutom huvudspåret även en reggaetonremix som testades på olika dansgolv och fick bra respons hos DJs i Göteborg. Reggaetonremixen slår ett litet rekord men det säger jag inte här utan ni får helt enkelt lyssna och klura ut det själva!
Men det som ska räknas till den verkliga bonusen är att dvdn även innehåller musikvideon till Fabulous PLUS en dokumentär om Rooz Music och hur deras dagliga arbete ser ut. Ni får i dokumentären träffa DJ X-lent, DJ Exclusive, producenten The Key m.fl.

För samma pris som en vanlig singel får ni alltså en massa bonusmaterial och ni har tillgång till snippets från hela skivan på hemsidan:

Gå in på www.rooz-music.com och se efter själva – det är värt pengarna!

Beställ dvdn och supporta artister som brinner för sin sak samt kämpar att få ut sitt budskap till hängivna supporters runtom i Sverige!