I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19 januari: YouTube-festival at tellus (sthlm)

Övrigt - Webbsidor

   

2006-12-15 11:03

19 januari: YouTube-festival at tellus (sthlm)

Piratbion STHLM är stolta över att få bjuda in till världens första YouTube-festival!

Till skillnad från andra festivaler där det, oavsett om det är kort- lång- eller dokumentärfilm, alltid är någon annan som bestämmer vad du ska titta på (och dessutom tar betalt för det!) så är YouTube-festivalen raka motsatsen. Här handlar det om interaktivitet och delaktighet, gratis såklart!
Har du ett favoritklipp på en dum katt? Tipsa oss så visar vi det!
Har du gjort en egen kortfilm? Lägg upp den på YouTube och tipsa oss så visar vi den!
Har du en mobilkamerafilm som alla bara måste få se? Lägg upp den på YouTube och tipsa oss så visar vi den!

Festivalen kommer pågå under en kväll på biografen Tellus i midsommarkransen. Mat och förfriskningar kommer finnas tillgängligt och det kommer vara öppet mellan bion och baren för att folk ska kunna vandra omkring och titta på det dom känner för.

- Vanliga festivaler är ofta väldigt stela och institutionaliserade, vi vill göra något annorlunda. Vi vill att alla som går på festivalen ska vara med och planera den, och vi vill framförallt uppleva bio socialt, tillsammans. Vi vill kunna gå in och ut ur salongen, titta på det vi vill se, prata om vad vi sett med folk i baren och vi vill göra detta gratis. Säger Samira Ariadad, talesperson för Piratbion STHLM.

Fredagen den 19:e Januari på biograf Tellus i midsommarkransen så går festivalen av stapeln, men planeringen börjar redan nu. För att få se ett klipp på festivalen så lägger du upp det på YouTube (om det inte redan finns där..), sen så klickar du bara på “share video” och skriver in vår email; [email protected].

OBS! Det krävs föranmälan för att få komma på festivalen, skicka ett mail till [email protected] med namn på dom som ska gå. (18års-åldersgräns, fritt inträde)


Mer info: http://piratbion.blogsome.com/

paj, pajjen, pajson - en maträtt av gräddad deg med fyllning... mm jummie!