I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Välkomen till världen.

Övrigt - Vardagsfilosofi

   
Hangaround

2006-12-27 20:20

Välkomen till världen.

Så välkomen in till tråden där vi slutar att acceptera världen. Vi tar inget för vad det är och ifrågasätter var ända liten grej i vårat universum.


varför är det kul att gå på krogen, egentligen?
Det sammlas ca 200 hundra personer i ett hus. Det är hög musik och man kan knappt prata. Folk måste gilla att skrika. Sen så sitter ca 70% och stirrar ut i tomma intet. Säger inte ett ord. Sen så går man till ett bord men efter någon minut så säger man "Ska vi gå och kolla där nere?". Sen går man till ett annat bord. Sitter och stirrar sen gör man samma sak igen. Man gör en massa konstiga rörelser på ett golv. Detta kan klassas som jävligt dåligt eller sexigt.

varför är dans snyggt, egentligen?
Man gör en massa sjuka rörelser. Sen om man ändrar sina rörelser så är det en helt annan grej. Och varför är tjejer oftast bättre än killar? Dom kan röra sig konstigare och då är dem bättre helt plötsligt. Typ rör på höften, svingar med en arm och kollar över axeln. Detta klassas som bra. 

Man gör en massa saker man inte vill.
Man super upp pengar. Man hockar (kan hända) en ful tjej. Gör upp alla pengar. Sen, VAFAN man ångrar sig. Man dricker en dryck. Endel dricker så äckliga saker att de måste göra grimaser. Man lägger ner en massa pengar på denna dryck med. Och för vad? Jo för att göra en massa saker man egentligen inte vill. Och detta vill man för att man har druckit en mysko dryck.


Ifrågasätt allt och sluta acceptera världen.