I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vi kan få se när mänskligeheten utrotar sig själv

Övrigt - Vardagsfilosofi

   
Rappare

2006-08-17 02:07

Vi kan få se när mänskligeheten utrotar sig själv

Allting tyder på att slutet nalkas inom kort med den här utvecklingen. Den globala uppvärmningen kommer göra södra europa till en öken, regnskogen kommer förmodligen averkas helt och hållet av alla luspanka afrikaner samtidigt som 66,6% av västvärldens befolkning dör av hjärt-och-kärlsjukdomar på grund av kolosal övervikt. Sen inom 20 år kommer datorerna vara betydligt smartare än oss och ha uppnåt singularitet (självständigt tänkande) och då tillslut kan finna en väg att utrota oss. Förutsatt att vi hinner dit innan någon börjar vifta med kärnvapenbomber i mellanöstern och sprider en epidemi på global-skala.

Vad tror ni? Utsikten vådar inte gott och våra föregångare neandertalaren fick ungefär 200 000 år på den här planeten innan den utrotades och det är ungefär så mycket som vi homosapiens nu har averkat. Att mänskligheten kommer vara sin egen bödel ser mer och mer trovärdigt ut för var dag som går.

facebook.com/idiomatisk - fan page