I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

En guide om hur man träffar den rätta.

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2005-06-04 17:27

En guide om hur man träffar den rätta.

Följ denna underbara guide, som jag har gjort för det svenska folket, speciellt till dom som inte vet hur man ska göra när man träffar en av det motsatta könet.



1. Att tycka om en annan person.
Javisst låter det svårt? Jag har alltid tyckt detta var svårt, hur gillar man en annan person förutom sig själv? Man börjar intala sig att hon/han inte har några brister, bara positiva sidor, tänk bara på de positiva sidorna utseendemässigt och personlighetsmässigt. Alltså om hon är fet men har en fin navel, så tänk på naveln, troligt viktigt att man förblindas av dessa ting. Sedan försöker du tänka på alla positiva saker i världen och relatera de sakerna till denna person. Ex, om du har en bra mamma, så tänk dig en trekant med mamma och tjejen, att de kommer bra överens i sängen osv. Viktigt som tusan. Sedan när du börjar tycka om denna person, så måste du gå vidare till punkt 2.


2. Få kontakt med en person du gillar.
Det viktigaste om du gillar en person är att inte säga det. För ärlighet och att göra sig sårbar är tråkigt och ingen gillar det. Så det ska man inte göra. Utan försök snoka upp allt du kan om denna person, kanske användarnamn på lunarstorm, helgon, sockerdricka eller haket. Sedan kanske du kommenterar ett verk (dagbok, dikt, artikel, novell eller liknande), precis sådär oskyldigt ska det vara. Du ska inte säga "du är söt" eller liknande för då blir den andra parten ointresserad. Sedan kanske han/hon svarar på ditt meddelande och då försöker du få igång en diskussion på något sätt. typ "söp du i helgen?? Hihi” "vad gör du?" "Vad gör du på fritiden?" "Hur mår du?" Eller andra ointressanta frågor du kan komma på. Sedan beger vi oss till punkt 3.



3. Att träffa personen som du gillar.
Efter ni har diskuterat mängder av ointressanta frågor, så addar du denna person på msn, där ni fortsätter att diskutera mängder av ointressanta ämnen. Sedan efter ett par månader kanske du bjuder in personen på fest, eftersom det är roligt om det kommer lite killar/tjejer (du kan inte säga att du tycker om personen, strikt förbjudet). Personen i frågan kommer antagligen att svara Ja, om inte så vänder du dig till plan B, där du kanske föreslår fika eller något (fast helst inte, eftersom det betyder att du vill träffa personen, då gör du dig lite sårbar). Han/hon kommer garanterat svara "ja" eftersom han/hon tycker att det är taskigt att säga "nej" eller så är personen verkligen intresserad.



4. När du väl träffar personen du gillar.
Det viktiga är att du är full, det spelar ingen roll om ni fikar eller är på fest, drar ni till ett fik, beställ in öl och cider. För annars kan det bli pinsamt, det är ju svårt att ta ett steg i nyktert tillstånd, inte sant? Så drick dig full, om du har råd så sup ner den andra också. Förhoppningsvis har personen sprit med sig eller pengar, men det är inte ett säkert kort! Okej, vi säger att ni är på fest, så först hälsar ni lite, typ "allt väl, kul att se dig för första gången" eller liknande. Spelar ingen roll. Sedan sätter ni er i varsitt hörn eller bredvid varandra, men ni pratar inte så mycket. Prata med dina vänner, eller vemsomhelst men inte den personen du träffar, han/hon kommer att göra exakt likadant. Sedan efter 6 öl eller massa sprit, så av en "slump" så börjar ni prata om såna saker man pratar om när man är full "sprit äger!!!!!! fyfan vad äg!!!" "sjukt kul med fest!!! *sjunger till gyllene tider*". Och sedan så börjar du stötta lite lätt på personen, kanske kollar febrilt på personen, du vill att han/hon ska kolla tillbaka. Men det kommer att dröja ett tag eftersom du ABSOLUT inte får säga något. Så till slut kommer personen titta på dig, ni kommer då att börja strula. Eftersom personen i frågan är jävligt full och bryr sig inte så mycket.

Hej, vi har aldrig träffats. Kommer du ihåg mig?