I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] the latin kings signerad av dogge

Övrigt - Köp & Sälj

   
Skivsamlare

2013-06-03 20:01

[Säljes] the latin kings signerad av dogge

nu har du chans att köpa boken "The Latin Kings -portafolio" som är en bok om the latin kings historia i sverige. boken innehåller en cd-skiva med intervjuer med grabbarna..
insidan är signerad av "dogge doggelito".
boken är i skick VG+ till NM-
bilder kan skickas vid intresse.

kom med ett bud om du är intresserad.
boken kostade ett par hundringar när den fanns i bokhandeln

saxat från internet om boken:
När The Latin Kings slog igen om 1994 med skivan "Välkommen till förorten" förändrades svenskt musikliv för all framtid. TLK visade att hiphop inte behöver vara ett amerikanskt fenomen. Låtarna var på svenska, en svenska ingen utanför förorten hade hört förut. De handlade om livet där, och för många var det första kontakten med det nya Sverige. Sedan dess har TLK mognat och växt in i folkhemmet. "Vi är lika folkkära som kebab" som Dogge uttryckt det. Men de är fortfarande äkta och det är fortfarande norra Botkyrka utanför Stockholm som är basen. Och det finns ingen svensk rappare som inte står i skuld till Dogge, Chepe och Salla, kungarna av svensk hiphop.

TLK Portafolio är boken om deras liv. Närgånget berättas deras historia, med texter och bilder av några av Sveriges tyngsta skribenter och fotografer: Mattias Alkberg, Stefan Malmqvist, Alexandra Pascalidou, Marimba Roney, Maud Nycander, Lars Tunbjörk, m.fl. Men även med Dogges, Chepes och Sallas egna ord och med unikt personligt bildmaterial från deras uppväxt och karriärer.

Unika barndomsbilder - så har du aldrig sett Dogge Doggelito tidigare. Handskrivna originaltexter från deras mest kända låtar, TLK:s första logga. Citat och intervjuer från de som följt Latin Kings längs vägen: Rodde, Sanji Tandam, Gordon Cyrus, Lili & Susie etc. TLK:s egna bilder på allt från Anna Nicole Smith till Göran Persson. Recensionerna och skandalerna. Dogge listar sina fem bästa filmer och du får veta vilka samplingar Salla önskar att han gjort.

På den medföljande CD:n intervjuar Alexandra Pascalidou The Latin Kings.

Lig wakker in mijn bed, Mijn hoofd vol met gedachten, slapeloze nachten