I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Beats by DRE - Studio / Monster hörlurar - NYA

Övrigt - Köp & Sälj

   

2011-09-22 14:06

[Säljes] Beats by DRE - Studio / Monster hörlurar - NYA

Helt nya studio lurar från Beats by Dre.

Mer info om produkt finns på följande länk

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/ovriga-produkter-ljud-bild/horlurar/MCBEATSSTUDBK/monster-beats-by-dr-dre-studio-tour-horlurar-svar?scid=1698



Bilder : http://imageshack.us/photo/my-images/225/dreu.jpg/

Helt nya inplastade.


1500kr st


PM vid intresse

Skivsamlare

2011-09-22 15:48
man kan inte avgöra om dom är äkta med den där bilden..
Odd Goons @ Soundcloud SP1200 / S950. 12bit grittynessss


2011-09-23 00:37
Jag undrar bara om dom är så feta att dom är värda 2500? Eller beror det mycket på en märkesgrej?
mhm

2011-09-23 01:08
Testat ett par och de var sjukt bra bas i dem. Bättre än vad jag förväntade mig.
Men 2500kr är väl en aning högt

2011-09-23 01:13
hajjar ni inte han säljer fake grejer..
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-23 01:14
Vad vet du om det din toy unge?

2011-09-23 01:25
Enda sättet att se om det är en kopierad produkt är i kvalitén i ljudet / basen.



Skivsamlare

2011-09-23 11:07
Där har du fel. För att avgöra om dom är äkta eller ej behövs bilder på kartongen från alla sidor, och på allt innehåll. Finns många youtubevideos som visar hur man kollar om dom är äkta eller ej. Uppenbarligen säljer du fakes om du inte vill dela med dig av bilder.

Odd Goons @ Soundcloud SP1200 / S950. 12bit grittynessss


2011-09-23 11:13
haha skojjare som säljer fake

va hände me gamla tråden bre
Gillar du att tippa/oddsa. Då ska du bli medlem på WWW.BETFAIR.COM, marknadens bästa odds. Använd värvaenvänkod 4Q6PXVU6T SÅ FÅR DU ca250KR!!!! (när du placerat några bets)

2011-09-23 12:21
Jag har skickat bilder till alla dem som kommer få hörlurarna.
Skivsamlare

2011-09-23 12:38
Så varför fick inte jag några bilder? Säger ju att jag plockar ett par om dom är äkta.
Odd Goons @ Soundcloud SP1200 / S950. 12bit grittynessss


2011-09-23 15:06
Eone din hustler........... säljer fake luffare
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...
Skivsamlare

2011-09-23 15:55
Så om man ifrågasätter att dom är äkta och vill ha bilder (berättade tom vad jag behöver för bilder för att avgöra detta), som du sagt att dom är, så får man överhuvudtaget inte köpa ett par? Vafan e du för jävla pajas alltså?
Odd Goons @ Soundcloud SP1200 / S950. 12bit grittynessss


2011-09-23 17:11
är förvånad över att Eone får fortsätta att sälja sina fakeprylar här på whoa.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-09-23 17:14
om ni kollar youtubeklippet en snubbe här postade så ser ni att kartongen till de fejkade lurarna ser exakt ut som de som Eone länkade till.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-09-23 17:39
Har bara 3st kvar av den större modellen kvar nu. Passa på medans det finns!

finns ca 20st kvar av in-ear så sänker priset till 500kr st.


PM vid intresse

2011-09-23 17:42
Det är inte fake/kopierade produkter. Det är äkta. Priset är lågt pga undkommen tull från USA m.m. Dem som tvivlar på detta behöver inte ens skriva något i denna tråden.


2011-09-23 18:09
Är det svårt att lägga ut bilder på dom eller?
eY!

2011-09-23 18:15
Eone... så jävla busted av dina fake prylar fan skäms du inte???
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-23 19:01
Det är inte fake/kopierade produkter. Det är äkta. Priset är lågt pga undkommen tull från USA m.m. Dem som tvivlar på detta behöver inte ens skriva något i denna tråden.



Du skrev i förra tråden att priset berodde på större kvantiteter så som 100 tal st.


Varför inte ladda upp bilderna som flertal ber om?


2011-09-23 20:46
Har lagt upp bilder, om ni har missat dom finns de längst upp i tråden. Som vanligt är det massa idioter som förlänger alla trådar.

2011-09-24 17:26
Nej Eone, du har inte lagt upp bilder, du har lagt upp EN bild, på tre stycken inplastade, från samma sida.
Den som köper av dig är dummare än dina syskon till föräldrar.
Ta en bild på allihopa, och ta bild på skiten när du plockat ut en ur förpackningen och visa på att de är äkta om du vill ha nåt sålt.
Att du fortsätter försöka bluffa gör att man skäms åt dig.

Varför tillåter Admin att hans trådar finns kvar? Avgå alla.
eY!

2011-09-24 17:28
PS, kul att du bara säljer sånt som det finns mest kopior av. RL jackor, gås och räv. hahahahahaha!! Hoppas du säljer till fel person en vacker dag.
eY!

2011-09-24 18:29
hahah

2011-09-24 18:29
skämtet är på dig

2011-09-24 18:37
Hade jag köpt av dig så hade skämtet varit på mig, men just nu är skämtet hos din mamma
eY!

2011-09-24 18:41
Haha försök göra lite egna affärer istället för att förstöra andras.

2011-09-24 20:04
Hade inte förstört dina affärer om de förtjänade att kallas affärer. Du säljer fejksaker, kalla inte det för "affärer", tattare.
eY!

2011-09-24 23:18
Eone din tattare sluta försökaa kränga fake grejer det är fan pinsamt...
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-24 23:40
Haha du är pinsamm som ens hänger här utan att köpa/sälja något. Snacka om no-life

2011-09-25 11:09
du får 300:- för ett par, och då är jag schysst mot dig som inte laktar marIA.
 graffiti är som bäst, olagligt.. på en snutbil.

2011-09-25 11:13
Har bara 2st kvar nu, och dem går för högre pris

2011-09-25 15:00
Eone, sluta hussla stick till blocket eller nått tattar unge..
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-25 17:34
Du kan ju byta tillbaks till ditt gammla nick csg hora!

Stick du till blocket och klaga lite om du har så mycket fritid över.

Snacka om killen med inget liv. hahah luffare

2011-09-25 22:16
Det som känns lite skumt är att ingen har någonsin skrivit i någon tråd att dom har köpt någon produkt av dig och är nöjd med köpet eller åtminstone försvara dig i den här tråden.
Luktar lite scam tyvärr.

Bara för att folket på whoa är smarta och försiktiga vad det gäller onlineköp så gör inte det oss till horungar.

Känns även lagomt oseriöst att du säger sånna saker som försäljare. Rykten sprids snabbt :)
You don't know what you got, until you lose it.

2011-09-25 22:22
Fråga Critical här på whoa om han är nöjd med sina köp :)

2011-09-26 07:37
hahahaa du har sålt till en person?

du har lagt ut trådar varje dag i 1års tid nu

dags för whoa att banna denna skojjaren så man slipper se detta
Gillar du att tippa/oddsa. Då ska du bli medlem på WWW.BETFAIR.COM, marknadens bästa odds. Använd värvaenvänkod 4Q6PXVU6T SÅ FÅR DU ca250KR!!!! (när du placerat några bets)

2011-09-26 08:02
Har sålt till ett fler tal personer

2011-09-26 08:02
Dags att någon bannar dig. Du har för mycket fritid din skojare

2011-09-26 18:58
varför tar du inte bara fler bilder om du nu har äkta prylar? då borde du ju inte vara orolig att folk ska jämföra med youtube-klipp, eller hur?

men kartongens framsida som du visade bild på, stämmer INTE överens med originalet som i youtubeklippet. Hur kommer det sig?


Jävla pajas som säljer fakeprodukter och ändrar pris hela jävla tiden, ett mirakel att du inte är bannad.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-09-26 18:59
BANNA EONE den tattarn.....


BANNA!!!
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-26 19:07
Haha ni är idioter som har för mycket fritid. Skämtet är på er

2011-09-26 20:11
Eone, mytomani har dessvärre inte blivit sjukdoms diagnoserat ännu... Annars hade du nog varit den första som fått söka sig till närmaste psykolog.
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-26 21:34
PM från Eone "du vet inte vem du snackar med, internetgangster toy, vilket gäng/grupp representerar du?" .. hahahaha. som jag skrev din tönt, möt mig i sthlm och sluta snacka skit. jag utmanar dig öppet. när och var får du bestämma, men innanför tullarna.
eY!

2011-09-26 21:49
vitfakkinryss, han har skrivit exakt samma sak till mig.. :-) dock så bor ju jag också i 08 regionen.. Men han verkar ju vara en riktig luffare...........
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-26 22:09
Tack för dagens skratt, hahah

2011-09-27 12:46
vem av moderatorerna ska banna honom??????????
Gillar du att tippa/oddsa. Då ska du bli medlem på WWW.BETFAIR.COM, marknadens bästa odds. Använd värvaenvänkod 4Q6PXVU6T SÅ FÅR DU ca250KR!!!! (när du placerat några bets)

2011-09-27 13:35
Ingen, det är trådförstörarna som ska bli bannade

2011-09-27 13:58
Eone det verkar som du bränt dina broar på trovärdighet iallafall... Erkänn bara innan du drar att du försökt sälja piratkopierade grejer..
http://dhgate.com säljer piratkopierad jackor för mellan 700-1500 fri frakt osv märken som Peak,Canada goose osv... Även elektronik prylar finns!! Mvh Eone...

2011-09-29 10:53

2011-09-29 11:02
Erkänn att du är son till en h