I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] 2X Event/Echo Layla 20bit säljes!

Övrigt - Köp & Sälj

   

2010-06-05 15:42

[Säljes] 2X Event/Echo Layla 20bit säljes!

Sugen på att få fler kanaler in och ut ifrån datorn för ett vettigt pris? Jag säljer nu två st Event/Echo Layla 20bits ljudkort.
Varje kort har 8 TRS in och 10 TRS ut, balanserade.
Spdif i/o 24bit.
In, Out, Thru Midi.
Wordclock m.m



Installeras i datorn med PCI kort och sen kopplar du bara ihop rackdelen och datorn med en breakoutkabel som medföljer. Jag har kört dessa korten i 3 år nu och inte haft några som helst problem med dom. OBS dessa funkar dock inte med Vista eller Windows 7 för det görs inga drivrutiner längre, men kör du med XP eller dylikt så fungerar dom klockrent, drivrutinerna må vara gamla men som sagt va så har jag aldrig haft något problem med dom.
I ett av korten hade jag problem med kanal 7 in, tror det var för att en patchkabel gick sönder innuti den och det kommer jag fixa innan dom skickas iväg, men det problemet gick jag runt väldigt enkelt genom att koppla kanal 7 på framsidan istället.

Dom låter otroligt bra, bättre kort för ett sånt här pris får du leta väldigt länge efter, dom är helt perfekta om du kör ett analogt bord och datorn som inspelningsenhet.

Pris: 1500:-/st eller 2500:- för båda. Det som följer med är PCI kort, breakoutkabel och rackdelen, till en av dom har jag även orginalkartongen kvar. Kan hämtas i Östersund annars skickas dom med bussgods eller posten, vid köp av båda bjuder jag på frakten.

Mer information: http://www.kimbuchanan.com/Layla-echo.htm

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se