I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Synthar + Logic + MPC-tutorial DVDs

Övrigt - Köp & Sälj

   
Skivsamlare

2010-02-17 21:36

[Säljes] Synthar + Logic + MPC-tutorial DVDs

Tjallå! Tänkte rensa lite här hemma för att göra plats för annat. Vad som är till salu är:

Elektron Sidstation 6000kr
Väldigt rare 8bit synth med det berönda SID-chipet. Låter riktigt mysigt. Kommer med orginal-manual och strömadapter, ingen orginalkartong.

Novation K-Station 2500kr
Detta är en riktigt fet liten synth som spöar andra synthar i denna prisklass/storlek (läs; MicroKorg m.fl.). Väldigt enkel att programera, då den har rattar / reglage för nästan allt. Kommer utan orginalkartong, men med manual och strömadapter.

Kaossilator 1300kr
Riktigt rolig liten synth med 100 presets du spelar genom att röra fingret på XY-plattan. Köpt för ca en månad sedan, kvitto finns. Som ny!

Logic Express 9. 1200kr
Tysk kartong/manual (beställde fel från Thomann), men programvaran är på engelska och engelskspråkig manual finns att hämta gratis på internet. Sätter priset lågt då det tyska fodralet kan vara avtändande för många :P

3x MPC tutorial DVDs. 350kr (nypris runt 700kr).
Extremt bra för nybörjare (även nice för vana mpc-användare då Su-Preme bjuder på en del egna tips!). Su-Premefilmerna är gjorda av Su-Preme (Wu-Tang, Suns of Man). Riktigt bra filmer som går igenom hans egna tips och trix. Sounds for Sampler-filmen är mer en filmatisering av manualen till mpcn. Dessa riktar sig främst till mpc1000/mpc2500. Men man lär sig mycket som har att göra med alla Mpc-maskiner när man glor på dom.

Länkar lite bilder från min blocketannons:

Sidstation


Novation K-Station


Kaossilator (inte min på bilden)


Allt finns i Örnsköldsvik men kan skickas. Köparen betalar frakt. Skicka PM om det är intressant.

Odd Goons @ Soundcloud SP1200 / S950. 12bit grittynessss