I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny regel i Köp & Sälj.

Övrigt - Köp & Sälj

   
Admin

2010-01-31 22:15

Ny regel i Köp & Sälj.

Vi vill bara göra er uppmärksamma på att vi har lagt till en ny regel:

7 - "Uppa" inte för mycket

Att uppa trådar; dvs posta inlägg endast i syfte att få den aktuella tråden att hamna högst upp i forumet - är absolut förbjudet om det går till överdrift. Uppar du din tråd inom de första timmarna från att den skapades så finns en stor risk att den slängs. Det är okej att uppa en tråd 2-3 gånger om det inte sker med kort tidsintervall, om du överskrider den gränsen kommer tråden att tas bort eller låsas. Anledningen till detta är givetvis för att forumets förstasida skulle översvämmas av annonser som ingen är intresserad av om vi släppte uppningen fri.

------------------------------------------------------------------------------------

Denna regel finns även i whoa:s allmänna regler (nummer 5) men vi vill ändå att denna regel ska finnas i reglerna för Köp & Sälj i och med att det förekommer en hel del uppning här.

Hoppas att detta fungerar för alla och om ni har frågor eller åsikter om denna regel är ni välkomna att starta en tråd i "Allmänt om whoa".

// Moderatorerna i Köp & Sälj samt administratörerna på whoa.nu:s community.

I had this bad bitch uptown, she was like... whatever.