I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[SÄLJES] Louis Vuitton, Puma, RL, A.M-jeans och Sony-mobil

Övrigt - Köp & Sälj

   

2009-04-22 20:34

[SÄLJES] Louis Vuitton, Puma, RL, A.M-jeans och Sony-mobil

Har rensat lite i garderoben och tänkte sälja av lite kläder samt en mobil som ej används. Finns i innerstaden, möter dock endast upp om ni köper flera plagg, annars skickas dem bara. Vet att vissa av bilderna är ganska keffa och i ganska missvisande ljus, men dem är mest för att bevisa att jag verkligen har plaggen, annonser som bara visar bilder från internet är enligt mig ganska dåliga. Självklart så är alla plaggen original. Vid frågor eller köp, släng iväg ett PM alternativt ett mail till [email protected].

Puma-jacka
Länk till http://www.carlochhenrik.se/default.aspx?main=/puma-p-67-c-131.aspx
Egna bilder: Länk till http://www.pici.se/p/pFBqflqrh/ Länk till http://www.pici.se/p/vMMfaIKXJ/
Denna jacka är i storlek L och helt oanvänd, säljes pga. felköp, beställde helt enkelt fel storlek. Betalade 600:- för den, säljer den nu för 450:- inklusive frakt.

Louis Vuitton-bälte
Länk till http://www.pici.se/p/nLPIGbGwI/
Betalade 2200:- för detta i höstas på LV-butiken på Birger Jarlsgatan. Det är sparsamt använt och i bra skick. Säljer det nu för 700:- inklusive frakt.

Andrew Mackenzie-jeans
Länk till http://www.pici.se/p/eCfCakHaX/

Inköpta i februari för 2 300:- på Gate One i Gallerian. Har endast använt typ 3-4 gånger ute och i nyskick. Storleken är 32 och dem sitter ganska vanligt runt midjan och låren och smalnar av lite neråt fötterna. Riktigt schyssta jeans som dessutom är rätt ovanliga att se. Säljer dem nu för åtminstone 700:- inklusive frakt.

Sony Ericsson K610i-mobil.
Länk till http://www.mobiletracker.net/archives/images/sony-ericsson-k610i-angle.jpg
Egen bild: Länk till http://www.pici.se/p/ZnWYQLKhg/
Används ej längre så tänkte sälja den. När jag använde den hade jag Comviq-kontantkort så den är helt olåst, ni kan ha det abonnemanget/operatören ni själva föredrar. Mobilen skickas i lådan och laddare, internetsladd och ett originalheadset medföljer. Säljes för 500:- inklusive frakt.

Ralph Lauren-tröja, stickad, v-ringad
Länk till http://www.pici.se/p/zYIbUzQMB/

Ganska missvisande ljus, den är egentligen mörkröd. Inköpt i december på NK för runt 1000-1500:- (kommer ej ihåg exakt) och sparsamt använd, inga fel på tröjan. Storleken är M. Säljes för 400:- inklusive frakt.

Slutligen insett att hela Sthlm är en myrstack...