I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Vattentät mp3 för vattensport och dush etc - 2gb

Övrigt - Köp & Sälj

   

2009-04-07 16:47

[Säljes] Vattentät mp3 för vattensport och dush etc - 2gb




Föreställ dig att du är ute och snorklar och bara flyter runt, tiden flyger iväg och du har inte varit så avslappnad på länge. Det enda jag kan komma på för att göra situationen ännu mer behaglig skulle vara om det fanns nån möjlighet att även kunna lyssna på musik samtidigt.

Med modern vattentätnings teknologi finns nu denna möjlighet, för dem som inte kan vara utan sin musik även när dom simmar eller dushar. Med 2gb minne har du plats att lägga in hundratals låtar i din mp3 genom din usb-port. Den spelar upp både mp3 och wma filer och de medföljande hörlurarna är mycket starka och designade för att stanna kvar i dina öron samtidigt som dom håller vatten utanför, som bonus behöver alltså aldrig mer få vatten i öronen.

Batteri tiden är 8 timmar - du laddar sedan spelaren genom din usb. Medföljer gör även ett band som låter dig fästa spelaren på dig själv så den inte dinglar runt.

St-music.net Nucca.se Dirtycrowd.com Xoworld.net

Nucca Unlimited - 0707 44 30 11 - The Pipeline