I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jobb för bra graffiti-artist

Övrigt - Köp & Sälj

   

2008-01-01 18:01

Jobb för bra graffiti-artist

HEJ!!!

Jobbar som jippochef för Quarnevalen 2008. (Antar att alla i Stockholm vet vad Quarnevalen är, annars får ni fråga.)

Vi har ju en massa jippon under hela året, främst för studenter på KTH. den 21 januari skall vi ha "back to school" för att visa att Quarnevalen återigen är på Campus och till detta behöver jag typ 1-2 pers som gör en stor målning på ca 4x2m eller liknande. På denna skall det stå Quarnevalen och 2008 men i övrigt får man i princip göra vad man vill. Detta får man självklart betalt för.

Så om du är intresserad och vill få chansen att göra en stor målning på Valhallavägen som ca 8000 studenter kommer se, hör av dig!

Jag kommer kräva nåt slags bevis på att ni är bra, men förstår att man kanske inte i första hand vill skicka bilder på vad man gjort till okända människor. Men hur som helst, hör av dig om du är intresserad!

Om du undrar något kan du maila <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a> eller gå in på <a href="http://www.quarnevalen.se/">www.quarnevalen.se</a>

(Inlägget ändrat av BountyBoo 2008-10-18 08:36:01)

 Jippochef Quarnevalen 2008