I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: Återvinningslampor/Swedish Aqualamps by Art of Joy©.

Övrigt - Köp & Sälj

   

2007-11-12 01:39

Säljes: Återvinningslampor/Swedish Aqualamps by Art of Joy©.

Kombinerad lampa,bordsfontän,luftfuktare & rogivare..fungerar även utmärkt som kattfontän..

Lamporna är tillverkade till 70% av återvinningsmaterial,återanvänder tvättmaskinsluckor,duschkabiner,armerat glaskross & gamla lampskärmar i glas,porslin,plexi...ja allt som jag kan pumpa in vatten i.


Lamporna är unika på flera sätt,vattenrörelsen blir synlig för ögat när jag belyser det virvlande vattnet,rörelsen transformeras upp i taket,på väggar helt beroende på vad jag använder som motiv.

 Lamporna belyses underifrån med en 12V/10W  CEmärkt undervattenspot,detta gör att vattnet dunstar av fortare,det uppstår ett svagt rogivande porlande när vattnet rinner ner längs motivens kanter(vissa låter mer,andra mindre,har även modeller som inte hörs alls).

Vi har två katter som bara dricker från lamporna...0,5L vatten per dygn dunstar av ungefär,beroende på hur torrt det är i erat hem.

Flera av mina lampmodeller finns endast  i ett exemplar då många skärmar är av antikt ursprung.Kommer aldrig att göra fler lampor änn 9st av en & samma sort då den 10e blir massproduktion(försöker att aldrig göra två exakt likadana)Hittar mina motiv på loppisar,auktioner,garageförsäljningar etc. Älskar loppisar!!!

Lamporna drivs av 12V CEmärkta lågenergipumpar,tystgående,lättskötta,3års garanti på pumpen om skötselråd följts.

Tillverkning & design by Art of Joy/Swedish Aqualamps©.

Hemsida med bilder/film på lamporna & mitt övriga skapande är på gång. För mer info. om lamporna så kan ni nå mig här ibland,eller ring mig på comviq 073 6389628.mvh

08 - AIM - CKITS - ÖF - 08