I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Säljes] Lägenhetsrensning

Övrigt - Köp & Sälj

   

2007-08-23 21:47

[Säljes] Lägenhetsrensning

Jag får inte plats med endel grejer i lägenheten så jag tänkte försöka bli av med det för en billig peng, kanske något för er som ska skaffa eran första lägenhet eller nåt.

2st träfärgade köksstolar, inte så snygga men väldigt stabila och dugliga.

2st "Väntrums"stolar. Ser ut precis som något som skulle stå i ett väntrum nånstans, mörkbruna med blåaktig vadderad sits. Inte heller så väldigt snygga men sköna att sitta på.

1st ihopfällbart bord. Användes som skrivbord i studion förut men har nu plockat bort det. Metallben med träskiva. Lite färgfläckar och andra skavanker på det men går säkert bort med lite aceton och efter lite lim en ommålning ser det ut som nytt igen.

2st Akustik skärmar. Svinbra att ha i studion, använder själv en hel del men säljer bort dom jag inte har användning för. Dom andra står i replokalen för bandet.

6st Gardiner med orientaliska mönster på. Finns bild på http://wns.blogg.se för den som är intresserad. Långa stora och fina.

Har även en massa massa barnkläder i olika storlekar som jag vill bli av med samt en bilbarnstol för dom nyfödda/upp till 10 kilo.

Tänkte mig typ:
50:-/par för stolarna och samma pris för bordet.
200:-/st för akustikskärmarna.
100:- för gardinerna.
5:-/plagg av barnkläderna eller (jag tror det är) 4st fulla påsar för 150:-.
100:- för bilbarnstolen.

Allt finns i Torvalla/Östersund och hämtas här. Kan utan problem fixa bilder vid visat intresse men eftersom jag tvivlar på att någon är intresserad så orkar jag inte göra det nu.

Kommer säkert komma på fler saker som ska bort så jag lär uppdatera tråden nån gång då och då.

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se