I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: Grym skivspelare

Övrigt - Köp & Sälj

   

2007-08-20 16:29

Säljes: Grym skivspelare

Har en till salu, då jag ska satsa på lite andra prylar och inte taktmixar så mycket idag iaf...

http://www.aboutdj.nl/content/view/232/8/

Läs och njut. Synq spelare, den enda som hitills rankas bättre än Technics 1200orna...

Spelaren är en sk OEM Original Equipment Manufacturer, den har alltså tillverkats av ett företag som satsat 100% på prestanda, sen sålt ut modellen till flera kända tillverkare att använda. Kolla länken ovan, så ser du vad för modeller som ingår i samma "spelare". Kolla sen vad Stanton STR8-150 kostar på t ex www.jpdisco.se, 6495:- riksdaler...

http://www.jpdisco.se/webshop/more_info.php?prd_id=13

Pickupen som leveras till spelaren är dess ända minus, så jag har köpt en Ortofon Dj Q-bert till den istället, som du självklart får med på köpet.
Kostar 1095:- på JP Disco. Pickupen är klockren om man vill spela reggae, o speciellt gamla JA pressar som ofta har lite kasst ljud. Den har en utsignal på 11mV som är väldigt högt om man jämför lite, vilket leder till att ljudet "förstärks" på ett mycket trevligt sätt.

http://www.jpdisco.se/webshop/more_info.php?prd_id=537

Spelaren och pickupen är i finfint skick. Kanske lite dyrare än en del annat, men det är också den bästa spelaren som finns på marknaden just nu, tillsammans med en grym pickup. Ta och leta runt lite på nätet och läs vad folk tycker om den.

Hade tänkt mig 5000:- för paketet, och det kan självklart skickas. Orginal låda osv medföljer.

Let the hungry be fed, naked clothed, infant cried for, the sick nourished and aged be protected. Jah Glory.