I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: Apple Trådlös Mus (Bluetooth)

Övrigt - Köp & Sälj

   

2006-04-29 17:39

Säljes: Apple Trådlös Mus (Bluetooth)

Sprillans ny mus från Apple. Paketen är öppnad men musen är ej använd. Säljs pga felköp.

Bild

Saxat från Apple.se
----
Musen Apple Wireless Mouse fungerar med Bluetooth-alternativet för din Mac-dator, och gör att den kan kommunicera med datorn utan kablar, på avstånd upp till tio meter. Bluetooth tar bort störningar med andra trådlösa enheter, som tangentbord och möss i kontorsmiljö och trådlösa telefoner eller fjärrkontroller i hemmiljön. Apple är den förstatillverkaren som har smart programvara som förhindrar störningar gentemot trådlösa nätverk med AirPort, utan att prestandan minskar.

Musens eleganta och lättanvända utformning passar allas händer, och är lika bekväm för höger- och vänsterhänta. Klickkänsligheten kan anpassas, så att musen passar dig oberoende av hur hårt du klickar.

Den trådlösa musen har ett optiskt avläsningssytem som ger precis kontroll på de flesta underlag. Som standard har den två Energizer E2 Photo Lithium AA-batterier. Ett avancerat system för strömsparande växlar automatiskt till lågenergiläge när musen inte använts på ett tag. Du kan stänga av musen och spara ström när du är borta från datorn enlängre tid eller när du reser med den. Den optiska musen är perfekt att ta med sig och använda när du är ute och resertillsammans med en PowerBook- eller iBook-dator.
----

Inköpspris: 545 kr

Säljes för: 450 kr

Skickar helst inte. Finns i Umeå.

djchambers.com