I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Gravöl för Whoa i Sthlm, Malmö, Gbg 4/12

Övrigt - Blandat

   
Admin

2013-11-23 20:25

Gravöl för Whoa i Sthlm, Malmö, Gbg 4/12

http://blog.whoa.nu/2013/11/23/sag-hej-da-till-whoa-med-en-klassisk-gravol-i-malmo-goteborg-och-stockholm-412/


En riktigt klassisk whoa-tradition genom åren har varit den vi kallar ”whoaöl”. Det vill säga hiphopskallar och användare som genom åren inte tyckt att det räckt att sitta bakom en datorskärm i ett forum och skriva. Då flyttar Whoa ut på en krog eller klubb i någon av Sveriges alla städer. En möjlighet att skapa historia tillsammans, upptäcka att den där användaren man jiddrade med i blandatforumet inte alls var så farlig eller att han eller hon till och med var så trevlig att hen skulle ens framtida ex eller fru eller vän för livet.

Onsdagen den 4/12 tänkte vi väcka liv i en klassisk tradition som varit lite i dvala de senaste åren. Vi kommer hänga ut på tre klassiska hak i Sveriges tre största städer. Det kommer styras klassisk spellistor till tillfällena och drickas öl och skrockas gamla minnen samtidigt som vi förhoppningsvis skapar nya. Det blir också en sista chans att hooka whoa-stickers. Ett fenomenalt sätt att säga adjö till Sveriges längsta och bästa hiphop-sida helt enkelt. Hoppas vi ses!
The president has been kidnapped by ninjas. Are you a bad enough dude to rescue the president?