I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hur skall man kunna sluta vara bitter?

Övrigt - Blandat

   

2013-10-02 21:07

Hur skall man kunna sluta vara bitter?

Världen är full av onda, själviska, egoistiska, falska och giriga människor. Det är givetvis ingen nyhet, men jag har svårt att inte låta de negativa känslorna så som hopplöshet ta över inom mig när man möter allt varje dag. Jag förstår exempelvis inte varför många älskar lögnen så mycket, när alla människor förtjänar att höra sanningen om än i en blidare form.

Om ni någonsin har tänkt lika mörka tankar som jag hur har ni så överkommit er bitterhet?

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-02 21:24
Japp. Sluta läs tidningen och titta på nyheter och lägg märke till att du för den mesta tiden träffar på rätt schysta människor. Först och främst är vi människor hjärntvättade att enbart fokusera på negativitet, och för det andra så är det mesta du hör och läser vinklat och överdrivet.

ifrågasätt även det att du tror på att man skulle leva i en lögn om man väljer att fokusera på det som är positivt, eller att du tror att du lever i "verkligheten" bara för att du är medveten om allt det negativa som händer i världen. Verkligheten är ju den att det finns både negativt och positivt, och man behöver inte vara totalt naiv och blind bara för att man väljer att även se d positiva. Det behöver inte heller betyda att man struntar i de negativa.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-02 22:03
Bra skrivet!

Jag tänkte mer på människor man möter i "verkligheten". Jag läser världsnyheter även om det är betungande ibland. Men när det finns stora problem så som världssvälten, miljöförstörelsen, krigen and so on blir bitterheten så mycket större när man dejtat en falsk kille eller kanske upptäcker en nära väns onda sidor. Lite så jag tänker.. Världen är en mörk plats, tyvärr.

Jag är egentligen en positiv person som alltid försöker se gott i människor. För goda sidor har alla. Men man är inte naiv bara för man inte förutsätter att någon ljuger eller för att man väljer att bortse ifrån en lögn eller två. Men många tänker så tyvärr.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-03 09:01
Man fokuserar på det som får en att må bra. Det är trots allt det som får varje människa att vilja fortsätta leva. Oavsett om man är en västerlänning som njuter av ett liv förunnat få eller om du är en fattig gatupojke i Indien. Alla har vi något som får en att vilja orka leva vidare, kämpa för det man tycker om osv.

Det gäller att fokusera på det och framförallt uppskatta det.


It's like a jungle sometimes it makes me wonder how I keep from going under...
At the gates of Eternity...

2013-10-03 09:04
Jo fast jag syftade också på världsnyheter. Å ena sidan är det hemskt att det finns världs-svält, men å andra sidan så kan jag tänka mig att du sällan läser om när något positivt händer i samma världsdel. Att en by tex fått en ny vattenpump som kommer försörja dem på vatten resten av deras liv, att en skola öppnats som kommer ge barnen tillgång till utbildning. Att fler och fler länder börjar tycka det är viktigt att flickor får samma utbildning som pojkar. Visst kan man lägga all sin energi på att tänka på världs-svälten, men verkligheten är ju sådan att man oftast inte har en helhets-bild av vad som händer eftersom tidningar enbart fokuserar på det negativa.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-03 14:48
BC99

Du har så rätt.

Och världen blir ju inte en bättre plats bara för att man ibland får dåligt samvete över när man, som "rik" västerlänning, uppskattar det fina eller mår dåligt över saker som händer i ens eget liv. För alla har sina personliga nivåer på vad som ger dem smärta eller glädje.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-03 14:54
Bayo

Ja, så är det ju många gånger. Läste dock nyss en fin nyhet om en familj som fått uppehållstillstånd i Sverige. Det finns både positiva och negativa nyheter såklart. Men ja, många nyheter är vinklade, fabricerade, uppförstorade eller bagatelliserade och det gör bara att det ibland är lättare att filtrera flödet av information som vi möts av varje dag. Källkritik är viktigt, men om man inte har sett eller hört något med sina egna ögon och öron så är det ju - alltid - ur någon annans perspektiv man fått informationen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-03 16:20
Det är lätt att vara bitter på världen som det ser ut idag med privata intressen, BB, slingrig propaganda i media och folk som dör under vidriga omständigheter.

Man ska absolut inte blunda för denna verklighet men jag tror också att det kan vara bra att ha lite distans till det.

Även om världen ser ut som den gör så är det absolut viktigaste för dig, ditt liv och vad du vill göra med det.

Du har iaf insikt och man kan engagera sig i olika hjälporganisationer, demonstrera för folks rättigheter mm men om du vill göra något helt annat så finns det ingen som kan säga att du inte får gå din väg. Det är inget man ska ha dåligt samvete för, det handlar ju om ditt liv. "Just because you have a big dick, doesn't mean you have to do porn"

Det jag försöker få fram är att du kan lägga focus på annat...frid!
42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2013-10-03 21:49
Manel

Tack! Du skrev mycket kloka saker.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Redaktionen

2013-10-04 01:15
Poet

2013-10-04 01:17
Världen är äcklig och kall och det är bara så det är, finns inte mycket man kan göra åt det personligen.
I.C.T.W
Ill be heading out soon

2013-10-04 10:13
Lite tankar:

Majoriteten av människorna på denna värld är vilsna, medvetet eller omedvetet vet jag inte. Jag själv är vilsen, men jag är samtidigt en sökare. Vissa har nämnt detta ovanför, och TS verkar även vara en sökare. Det du måste försöka tänka på är att oavsett hur mycket ondska det finns i världen, så kommer det goda alltid vinna.

Jag tror inte människan vill vara ond av natur, jag tror iofs att vi blir som några har nämnt ovanför programmerade att låta det onda komma in i våra liv. Vi märker inte av positivitetens kraft på fulla allvar, och vi känner absolut inte av de möjligheter vi faktiskt har. Varje dag som går försöker jag lära mig att allt levande ting på denna planeten hör ihop, och att försöka dela upp eller peka ut eller sortera bort människor/djur ur den ekvationen bara för att de är vilsna inte är sunt.

Man kan tänka på det som ett hav, en vattendroppe är en vattendroppe innan den hamnar i havet. Men när den väl hamnar i havet, då är den del av det hela. Du kan inte skilja ur vattendroppen från de andra.

Det jag vill komma fram till med den metaforen är att om fler och fler och fler droppar börjar tänka i positiva banor och främjar positiva agendor så kommer det onda suddas ut inom sin tid. Och denna process kommer vara en väldigt lång sådan, antagligen inget jag kommer få uppleva inom min livstid i min mänskliga upplevelse.
Men tänk på att det mesta av ondskan som sker i världen är en agenda av väldigt få människor om man ska tänka procentuellt. Resterande "onda" människor hoppas jag innerligt på att de kanske också en dag vaknar upp, och inser att negativa känslor/tankar/aktioner BARA drar ner, försämrar och begränsar de möjligheter vi som människor har.

Vi är alla underbara, och även om vi är olika(vilket är underbart) så hör vi alla ihop. Och desto snabbare folk börjar jobba mot det målet, desto snabbare kan all denna ondska ta slut.

Du är väldigt fin som vill främja det positiva i saker och ting, och jag uppskattar dig för att du kämpar på. Varje dag av mitt liv är ett krig, krig är ett laddat ord men det blir ändå det bästa i detta samband. Och det är ett krig jag vill utkämpa, för det är något jag tror på.

Jag tror folk i allmänhet hade tjänat jävligt mycket på att stänga av alla denna externa "stimulering" som pågår i deras vardag. Den påverkar oss mer än vad vi kan tro. TV/Data/Mobil/Nyheter/Reklamskyltar/Märkesloggor på kläder/Skolutbildning/"Kulturarv" etc etc etc. Sudda bort allt, jag har varit tvungen att göra det.

Det är nog ingen slump att jag INTE ska känna mig sammankopplad med människor i Asien, eller USA, eller Ryssland eller vad det nu fan kan vara. Hela min uppväxt har man fått man lära sig om skillnader mellan kulturer och att människor är olika vart än i världen man åker. Visst, de kanske är olika i sättet deras samhälle är "strukturerat" men de är fan inte annorlunda än mig i tanken av vad vi egentligen är. Fucking människor, hela bunten, och vi alla blöder samma blod, vi alla andas samma luft, vi är uppbyggda på samma sätt, älskar alla våra bröder och barn och föräldrar och vad det nu kan vara. Det är inte vi som vill kriga, det är få människor som vill göra detta.
Eller så blir man lurad att man krigar för en bra sak, på grund av ovannämnda anledningar.

Jag vet inte, det är precis som du säger. Det är ett jävla mysterium att det är misär i världen, men det är det vi söker efter. Vad är livet? Vad är verklighet? Varför är samhället strukturerat på detta sätt? Varför varför varför? Fortsätt fråga, fortsätt sök. Så kanske man hittar sitt svar tillslut, jag hoppas jag kommer göra det iaf..

Tvivla aldrig på dig själv, fortsätt, gör det som KÄNNS rätt, VET vart du ska.

"A human being is a part of the whole, called by us Universe, a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feeling as something separated from the rest, a kind of optical delusion of his consciousness. This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and to affection for a few persons nearest to us. Our task must be to free ourselves from this prison by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty."

- Albert Einstein.

Stila i frid,

Bless!

2013-10-04 10:47
hehe jag är på samma vibb som du, det där hade lika gärna kunnat komma från mig. Jag har insett två saker, det är svårt att avskärma sig från verkligheten helt och världen är ju som den är så det kommer man väl alltid uppröras och vara "bitter" över men något som "plågar" mig, jag vet inte om det är ett för starkt ord är det som folk i ens närhet gör mot varandra så jag håller mig undan för mycket hemligheter o sånt för det gör mig verkligen bitter och tömd på hopp.

Men till sist så måste man försöka sluta bry sig så mycket om vad alla andra gör och fokusera på dom positiva inslagen i vardagen och livet, det är inte så lätt alltid men det fungerar väldigt bra om man anstränger sig.

2013-10-04 11:23
Word is bond.

2013-10-04 12:48
Man kan tänka på det som ett hav, en vattendroppe är en vattendroppe innan den hamnar i havet. Men när den väl hamnar i havet, då är den del av det hela. Du kan inte skilja ur vattendroppen från de andra.


Ovanstående fick mig att tänka på låten jag lyssnat mycket på de senaste dagarna.

"Everytime the rain comes down
Close my eyes and listen
I can hear the lonesome sound
Of THE sky as it cries

Listen to the rain
Here it comes again
Hear it in the rain" - Enya "Listen to the rain"

Men jag håller med dig. När jag var yngre fantiserade jag ihop en historia för att exemplifiera mina tankar. En kvinna går nedför gatan med en påse apelsiner som går sönder. En man stannar och hjälper henne att plocka upp dem som rullar iväg åt olika håll. En man som då på så vis undslapp att bli överkörd av en bil. Kvinnan hade haft en dålig dag, men mannens vänlighet fick henne att känna ett hopp. Typ så, minns ej exakt. Men det är ändå så att alla människor hör ihop och är VIKTIGA. Sedan att inte alla tar sitt ansvar gentemot sina medmänniskor och på olika vis behandlar andra illa - det är tyvärr deras nivå som de förhoppningsvis lämnar i sinom tid.

Men jag känner mig ofta riktigt ensam i den här världen. Det är väl mest det.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-04 13:11
Alla handlingar ger ringar på vattnet...vissa mer, vissa mindre.
Graffare

2013-10-05 00:07
Har gått igenom år av bitterhet, depressioner, psykoser m.m. och hur många gånger som helst haft ett behov att slå sönder mig själv o saker i min omgivning. Läst så jävla mycket böcker hur man styr upp det, men som inte funka och bara gjorde mig mer snurrig i huvvet, Det som tillslut visa sig funka bäst för mig är att mata mig själv med positiva tankar som i sig leder till ännu mer positiva tankar.

Reggaemusik, that's it, one love, peace. När man är ett stort reggaefan är det jävligt svårt o va bitter. Dyker visserligen upp biverkningar som lusten att skänka bort allt man äger och bosätta sig på en söderhavsö och leva på kokosnötter, men dom är i alla fall lättare och roligare att hantera..

jo själv skulle jag undvikit att lyssna på en låt med ord som rain,cry,lonesome m.m. det ser jag helt omöjligt kunna göra någonting bättre.
Musik påverkar oss jävligt mycket!
 

2013-10-05 12:18
Det har du rätt i. Musik är som balsam för själen och kan väcka många känslor.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-06 14:08
Det är väl bara att sluta vara bitter och va glad istället. Problem solved.

Klart som fan man påverkas negativt om man utsätter sig för negativa vibbar från omgivningen. Gå nån annan stans/gör något annat då!

Folk nu för tiden är så jävla känsliga trots att deras livssituationer är relativt enkla att hantera. Har svårt att känna sympati för folk som tycker deras I-lansproblem är så jävla jobbiga.

Visst det händer tråkiga saker i allas liv men spy inte ut din jävla påhittade depression över andra och dra ner fler i dina smutsiga tankar.

If you go platinum it's got nothing to do with luck, it just means a million people are stupid as fuck.

2013-10-06 14:31
fakemail
fast poängen med inlägget är att hon tycker att det är jobbigt att se U-landsproblemen och inte kunna göra något..42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2013-10-06 22:45
fakemail

Manel said it!

Folk nu för tiden är så jävla känsliga trots att deras livssituationer är relativt enkla att hantera. Har svårt att känna sympati för folk som tycker deras I-lansproblem är så jävla jobbiga.

Men sedan tycker jag du är lite orättvis. Ingen kan ta sig rätten att bedöma huruvida andra människors liv eller upplevelser är "lätta att hantera". Känslor är så personliga och alla människor påverkas olika. Negativa erfarenheter och tragiska händelser i ens liv kan stärka och på samma gång göra någon mer skör. Det är verkligen inte svart eller vitt när känslor är inblandade. En person som aldrig upplevt något negativt i sitt liv kommer kunna påverkas oerhört starkt av något som skulle kunna kallas"trivialt" för en mer härdad människa. Tycker det är synd att ditt inlägg är så hårt formulerat för det gör att det, i mina ögon, blir lite dubbelmoraliskt med tanke på det du verkar vilja förmedla.

Peace
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-07 01:26
Om han har tillräckligt med problem när det gäller sig själv varför ska man då försöka sig på att vara en jävla moder Teresa för tusentals andra?

Den dagen jag listar ut varför jag finner alla dessa fel med mig själv och löser dom, då kanske jag kan göra ett försök att få andra att se världen ur ett annat perspektiv. Men tills det händer så kan allt annat dra åt helvete
I.C.T.W
Ill be heading out soon

2013-10-07 14:25
Doggsonlol

Well, det har du alldeles rätt i.

Man kan säga och göra saker på olika sätt. En kille som jag inte känner sa för ett par år sedan "Är du ledig ikväll?" (vilket var en väldigt nedsättande kommentar vid två på natten efter krogen) då hade jag kunnat ignorerat det hela men sa istället "Din mamma skulle skämmas om hon visste hur du talade till människor". Min poäng här är att hans kompis kom efter ett par minuter fram till mig och sa att hans kompis bad om ursäkt. Hade jag sagt "Fuck you" så hade jag inte nått fram till honom och på så vis blivit lika oartig som han var mot mig. Man kan alltid välja olika vägar i livet. Om din väg får dig att må bra så skall du absolut följa den..
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-14 02:54
Jag har varit bitter i flera år. Fortfarande är det, på grund en massa saker. Sammanarbetade med par st artister, dom stack iväg... Hade en kompis som jag hade känt över åtta år. Han blev en skitstövel, för hans päron fick cash och trodde dom är plötsligt rika och dryga... Blev blåst på pengar flera gånger på folk jag kunde lita på.. Hade två st flickvänner som var otrogen mot mig. Ena av dom flera gånger..

Ett tag mådde jag så illa att jag var tvungen flytta ifrån min gamla lägenhet. Det var för mkt minnen som mådde mig dåligt. Men sen tänkte för jag skulle må bättre, så måste jag släppa egot och bara acceptera hur saken ligger till. Och jag mådde dåligt, så får jag skylla mig själv att jag hamnade här då!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-14 05:01
Ja, acceptans är väldigt viktigt för att man skall kunna nå sina känslor och må bra.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-14 05:37
Precis, man måste acceptera vad som hände i de förflutna, måste stanna i förflutna. Låt det inte påverka sin egen framtid.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-15 20:28
Du har så rätt och det är nog det som kan vara så svårt just för man får sår av sina upplevelser och det påverkar hur man agerar/reagerar. Men jag tror det bara är när minnet har bleknat, när det inte känns så verkligt längre, som man kan -känna- sig stark nog att låta ärret inom stanna som en evig påminnelse om hur stark man faktiskt är.


Här är en väldigt inspirerande video med Mickey Rourke. En man med fler ärr på insidan än utsidan. Väldigt rörande och vacker.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-19 23:12
Du valjer att inte låta andra kontrolla ditt liv, ar du bitter over dom falska onda manniskor som haft oturen att skada dig i ditt liv har inte MAKT over dina framtida beslutningar. Man ska inte tanka så javla mycket på det forflutna att lyssna /titta återuppleva en massa skit dag ut ar inte halsosamt du måste forst och framst isolera dig från dessa kanslor avlagsna dig från platsen som orsaker denna smarta. Ta avstånd, stang ut allt det skadliga och rensa dig sjalsligen .

Många mannsikor ar grymt krossade och det ar en valdigt mork energi runt om i varlden du kan se det på folk alla ar så djupt olyckliga (moderna livet har sina nackdelar) att inte ha kontakt med naturen och omge sig med det som ar skapat ur manniskans tankar ar inte halsosamt.

Jag minns ett citat som Maya Angelou sa till Oprah "When you know better you do better" Vad det an ar vi går igenom i livet vare sig det ar ett helevete eller ett onodigt moment av dåliga vibbar ar det vi manniskor som har makten att antingen slanga det bort eller bara det med oss.

Jag ar en valdigt positiv manniska, men inte naiv ar jag inte pågrund av tidigare erfarenheter att folk velat såra skada mig pågrund av avundsjuka/hat svartsjuka ar jag valdigt noga med vilka slags av manniskor som får intrade i mitt liv. Att en har plats i mitt liv anser jag att den personen ska kanna sig hedrad och inse att den platsen inte får missbrukas annars kapar jag bara av dig lika snabbt som en tråd. Inse ditt varde och tillåt inte bitterheten bli ditt vasen.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Hangaround

2013-10-20 19:01
Inse ditt varde och tillåt inte bitterheten bli ditt vasen.


+1
 

2013-10-21 15:23
Finns ingen anledning till att sluta vara bitter.
Jag vet när han ljuger! så fort han rör på munnen

2013-10-27 09:59
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-27 10:14
Min slutsats av den är att det inte blir bättre och att saker inte löser sig i framtiden, och därav så borde man njuta av skiten just nu.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-27 10:18
I look at things from more then 1 perspective all the time, but how i choose to express myself is completely different If i went around and tried to be positive at all times life would be a major disappointment happening over and over again, therefor you prepare to lose but kick ass when you have to

I.C.T.W
Ill be heading out soon
Producent

2013-10-27 10:19
All lycka till ingen nytta!
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-10-27 10:23
Mitt nya motto! "Livet blir värre med tiden, så njut av det du har nu."
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-27 10:33
Could be worse ;)
I.C.T.W
Ill be heading out soon
Producent

2013-10-27 10:33
Det är ganska likt mitt motto: Ingenting är omöjligt - Allting är skitjobbigt
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-10-27 10:40
Allt är skitjobbigt, och sen dör vi :P
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2013-10-27 11:04
Fast jag håller inte riktigt med ditt motto, jag tycker att livet blir mer magiskt ju längre jag lever.
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-10-27 11:55
Det är bara för att du är 32. Det är en bra ålder har jag hört :P

Jag tänkte föresten göra yoga idag, men kvinnan i klippet var så jävla positiv. Varför finns d inte yoga för negativa? Typ "sänk dina mungipor så långt ner du kan till ett riktigt surt leende, välkomna den negativa energin i kroppen och försök hålla kvar den genom hela passet, kommer det en positiv eller glad tanke så betrakta den och låt den passera"
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-10-27 11:56
Surt leende? Det gick inte riktigt ihop haha
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2013-10-27 12:11

^^Hahaha...surt leende-så poetiskt
Vänta bara tills du är 32 då ska du se hur magiskt livet är :)
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-10-27 12:14
Undrar hur ett surt leende ser ut hehehe

Japp. Jag får helt enkelt vänta. Under tiden jag väntar så ska jag göra en yoga-video för negativa. Tror jag kommer döpa den till "Yoga för upplysta".
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-27 12:25
Du kan klippa in en bild på mitt ansikte över din yoga ladys ansikte. Mina mungipor är konstant neråt

Innan whoa dör ut så ska jag glida in och blessa bildtråden med mitt face, så får alla se hur en snubbe som är 27 men får legga för att köpa power king ser ut
I.C.T.W
Ill be heading out soon

2013-10-27 12:41
Ja! As-bra ju. Sen kan jag även säga att negativitet får oss att se yngre ut.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2013-10-27 12:46
Ja man får ju rynkor av att le så det är bara bra att man låter mungiporna hänga en smula.
I.C.T.W
Ill be heading out soon
Producent

2013-10-27 12:49
Efter solsken kommer regn
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2013-10-27 12:52
Doggsonlol skrev:
Ja man får ju rynkor av att le så det är bara bra att man låter mungiporna hänga en smula.


problemet är ju bara att svart humor är så sjukt roligt så jag lär väl få skrattrynkor ändå.

Dopeness skrev:
Efter solsken kommer regn


haha... you got it!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2013-10-28 22:14
Det här kommer låta off/on topic om ni inte förstår.
Hur man mår sitter i ens huvud, och vilka tankar du har sitter i ditt huvud. Jag kan också säga "man måste göra de som får en att må bra!", som alla svarar när man säger att man mår dåligt fast ingen vet vad det är som får en glad.

Som t.ex. att din kompis mår dåligt. Så frågar du hen, om du kan göra någonting. Den kommer i 10/10 fall säga nej. Säger den ja, så kommer det inte vara nåt som får den glad ändå. Det du däremot KAN göra är att säga "nu ska vi gå på de här" "vi ska göra de här" (och då ska det självklart vara någonting roligt eller iallafall positivt, ingenting så hen kan gräva ner sig ännu mer i dessa negativa tankar). Så kommer hen undermedvetet börja tänka positiva tankar, tack var det dig.

Oavsett om du mår dåligt för att du inte kan hjälpa nån, eller för att du har depressioner eller vad det än må vara. Så tänk på vad DU kan göra.
Du kan inte gå tillbaks och ändra vad du har sagt, du kan tänka ut vad du ska säga för att börja på en ny väg.

Nyckeln är att inte få några negativa tankar, och det är faktist Du själv som skapar dem. På samma sätt som du skapar positiva. Det handlar om att tackla dem innan de träffar dig.
Ett enkelt konkret sätt för att ändra tankebanor när en negativtanke närmar sig är att sjunga, testa själv!
Ett annat svårare men mer effektivt sätt är att lära sig styra sina egna tankar, att t.ex. när du ska sova, är på rast, kommer hem, eller ute och går. Tänk på någonting som du själv bestämmer, det kan vara stolar, hur de ser ut. Det kan vara båtar, träd, lampor. Så länge du styr dem, och styr dem åt rätt håll!
www.soundcloud.com/bad-ll-productions
Fb page: Badill Productions
insta: Badillprod Aiming for the stars, you should too.

2013-10-28 22:17
Ett annat bra sätt att tackla negativa tankar är att knarka. Fungerar rätt bra har jag hört.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-11-15 15:53
La_tina

I love him :)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.