I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kvinnliga fötter.

Övrigt - Blandat

   

2011-08-02 16:29

Kvinnliga fötter.

Det här kommer få många att rynka på ögonbrynen. Några kommer tro att det är troll på gång. Andra kommer sluta läsa. Andra kommer be mig börja ta min medicin. Någon kommer förstå. Någon kanske vill vara delaktig.

Hur som haver är jag en person som har otrolig fotfobi när det gäller killar. Jag spydde senast för någon dag sedan när en god vän till mig skulle sparka mig i ansiktet för att visa hur vig han var. Men när det gäller kvinnliga fötter kan jag på något sätt tycka om dem. Jag är ingen fotfetischist som vill att tjejen skall trampa på mig under sex eller något sådant. Men på något vis kan jag tycka att tjejers fötter är rätt söta eller fina. Det är svårt att förklara om jag skall vara ärlig. Det är något medfött och man kan inte förstå det om man inte redan nu känner igen sig.

Saken är den att det finns en blogg som heter miss perfect feet. Där skickar användare in bilder på sina fötter i olika positioner etc sedan får andra betygsätta dem. Jag vill göra en liknande fast som mest behandlar svenska tjejers fötter. Varför jag gör det här kan jag inte svara på, jag känner bara ett behov av det. Låter väldigt pervy när jag skriver det här. Men det är ju inte porr. Det är ju att jag tycker de är fina rent estetiskt. Så om det finns någon där ute som vill skicka in lite reader submissions så är det bara att höra av sig.
Och ni som tycker jag är sjuk i huvudet, ja. Finns inget jag kan göra åt det haha.
Tack på förhand
CFCF.