I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Bild] Officiella skäggtråden!

Övrigt - Blandat

   
Rappare

2010-03-19 16:18

[Bild] Officiella skäggtråden!

Ja, kanske låter lite konstigt. Och vissa kanske tycker att tråden är onödig. Men just nu läste jag runt här i forumen. Och blev som helt besatt av just skägg! Skägg, är ju som vi alla vet det allra manligaste som någonsin kommer att existera på denna jord, förutom nätbrynjor. Dom är snäppet manligare. Men, det jag vill se nu - Är era skäggbilder. Någon här som sparat fetaste busken? Låt se!

Själv är jag en liten finnig snorunge, och har ingen direkt skäggväxt. Vilket är ytterst omanligt. Men jag ska fixa en bild där jag är som "fjunigast". Låt se nu, vem är den manligaste på Whoa?!

Wurrup?

2013-12-09 15:20
Men nu är det dags att uppa denna! Så lägg upp fler skäggbilder nu, sista chansen :D Bjuder på mig i mustasch:"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan
Battlerappare

2013-12-09 16:24
Ståtligt!
 

2013-12-10 08:19
Jag har förra snubben att tacka för att jag har börjat gilla skägg, så nu är jag faktiskt intresserad av den här tråden :P
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.