I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Har någon sett Max? spårlöst försvunnen sen i fredags.

Övrigt - Blandat

   

2009-10-21 23:15

Har någon sett Max? spårlöst försvunnen sen i fredags.

Nu är det så här att en väldigt nära vän är spårlöstförsvunnen sen i fredags. VI alla som känner honom är väldigt väldigt oroliga så om ni har sett honom någonstans så meddela det fortast möjligt! Hans flickvän har gjort en blogg där hon skrev om folk som senast sett han osv. Han har en stor tatuering på halsen och även 3 små stjärnor vid ena ögat... Ca 1.75 lång, 20 år. Polisens tipstelefon: 0224-54107,



En nytagen bild (onsdags.):



Någon månad gammal bild (här ser ni tatueringarna bättre):

Länk till http://data.fuskbugg.se/skalman01/----max.jpg





Max flickväns blogg:
Länk till http://www.whereareyou.devote.se/

Skrivet av tidningens artikel imorse:
20 åring från sala spårlöst försvunnen.
En man från sala har varit försvunnen i snart fem dygn. Sista livstecknet är mannens bil som lämnats mitt på en väg i Bjurfors.

SALA. En man i 20-årsåldern kom aldrig hem till sala igen efter en tur till Fagersta i fredags kväll. Salapolisen, som söker efter mannen, tror inte det handlar om ett frivilligt försvinnade.

- Vi är ganska säkra på att så inte är fallet, säger polisinspektör Mikael Lundqvist.

Det var vid 18 tiden i fredagskväll som mannen skulle ha återvänt hem till Sala efter att ha lämnat av en kompis i Fagersta. Men mannen dök aldrig upp hos sin väntande flickvän trots att kvinnan fått bekräftat via Fagerstakompisens mobil att hennes pojkvän var på väg hemåt igen. - Salabon som är 20 år gammal, försvann spårlöst i stället. Bilen som han lånat vid färden till Fagersta hittades senare under kvällen på en väg mellan länsväg 256 och Västerfärnebo vid Bjurfors i Norbergs kommun, säger Mikael Lundqvist. Bjurfors ligger inte långt ifrån Lasjön och vid 21 tiden skall ak-tivitet ha setts vid bilen. När polisen kom till platsen vid 23-tiden, efter larm om att fordon stod mitt på vägen var bilen, en Hyundai, helt övergiven.

- I området är det mycket skog och helt becksvart på kvällen. Salabon hade ingen mobil med sig och troligen inte heller någon fick-lampa, säger Mikael Lundqvist.

Efter att ha kontrollerat med Salabons vänner o bekanta och dessutom sökt i området med hund har nu polisens spaningar intensifierats.

- Mannen kan ha gått bort sig eller så har det hänt något annat. Så om någon sett en smalt byggd mörkhårig man som är mellan 175 och 189 centimeter lång och iklädd vit t-shirt med grått tryck, samt svarta sportismjukbyxor och svarta joggingskor är det viktigt att polisen får veta det på polisens tipstelefon 0224-54107, säger Mikael Lundqvist. Polisen fortsätter att söka i omgivningarna krings Bjurfors idag.




* Dem har inte hittat något i skogarna runtomkring bör tilläggas.

Har ni några frågor så ska ja försöka ge er svar på dem!



/
Sniskan


(Inlägget ändrat av Rallare 2009-10-26 11:07:18)