I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Har du se Jimmy Bäckman?

Övrigt - Blandat

   

2008-11-24 12:36

Har du se Jimmy Bäckman?

ALLA håll ögon och öron öppna och kontakta 0736363099 / 0736138840 om ni vet, hört, sett eller nånting från JIMMY BÄCKMAN sen den 21/11
Han är 22år och bor i ludvika.

Han är försvunnen sen i fredags 21/11. Sågs senast på krogen solo i här i stan, Han är nu efterlyst i polisens alla system.




22-årige Jimmy Bäckman, hemmahörande i Ludvika, är sedan natten till lördag försvunnen efter en utekväll med vänner på nöjesstället Solo vid Grand Hotell i Ludvika. Han sågs lämna lokalerna efter midnatt och sedan dess har ingen sett honom.


När anhöriga inte hade hört av 22-åringen på lördagskvällen tog de kontakt med polisen.

I nuläget ser polisen ingen naturlig förklaring till försvinnandet och därför har Yngve Andersson, biträdande kriminalchef i Ludvika, tagit beslut om inleda en brottsundersökning. Rubriceringen är i nuläget människorov.

Jimmy Bäckman är inte känd i någon form av brottsliga handlingar, utan beskrivs som en skötsam person av de som känner honom. Han beskrivs även som en typ av "rockare" och brukar därför ofta vara sminkad när han går ut på krogen.

Signalement:

ca 185 cm lång smal kroppsbyggnad
långt, ljust hår
Klädsel: blåa stuprörsjeans, svart skinnjacka, nitbälte och Converse-skor

www.samyprod.com