I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Grattis Kalix!

Övrigt - Blandat

   

2008-09-28 22:09

Grattis Kalix!


Kalix har fått sin första rulltrappa. På fredag är det invigning. Den som aldrig åkt rulltrappa bjuds på lunch. Åkband utlovas.

Kalix, med 17.373 invånare, har fått en ny galleria med 16 butiker, restaurang, bowlingbana och digital klättervägg. Men gallerichefen, Eva Ljungqvist, lyfter fram den nya rullltrappan, den första i kommunen.

- Vi kommer att dela ut åkband och är det något mot förmodan som aldrig har åkt lovar vi att den får åka först, sedan bjuder vi på lunch i restaurangen, säger Eva Ljungqvist.

Tidigare har en rulltrappa utlovats i kommunen i samband med ombyggnaden av Coop men den gången blev det inget. Men nu kan Kalixborna glädjas åt den nya rulltrappan som har en lyfthöjd på 4,10 meter.

- Vår affärsidé är inte bara att ha butiker utan också vara ett aktivitetshus och därför har vi en digiwall, digital klättervägg och bowlingbana. Så har vi förstås den nya rulltrappan, säger Eva Ljungqvist.


Länk till http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=829231


Fett grattis och så, men kan nån berätta om hur det känns att vara "på andra sidan" rulltrappsrevolutionen? Nån här som aldrig upplevt latheten av att stå i en trappa och bara stiga mot skyarna? Snälla berätta allt ni vet!

Negative, negative.
Our destination is Gaza.