I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vietnam och kambodja 5 veckor

Övrigt - Blandat

   

2008-09-19 21:55

Vietnam och kambodja 5 veckor

drar till vietnam och kambodja i 5 veckor i november och december. Vi kommer att börja med en resa genom vietnam från hanoi till ho chi minh city med återföreningsexpressen. Hur lång tid den resan tar beror på vad vi ser hör och får nys om.. vi har inte bråttom.

Efter det flyger vi över till Kambodja (Phnom Penh) men efter det är det mer osäkert.

Så nu till saken

Alla som har info om Vietnam, Kambodja och varför inte Thailand
Som kan informera om ställen, städer, byar, sevärdigheter seovärdigheter, must-do's, must-see's etc. är mer än välkommna att vägleda mig.

Vi är intresserade av upplevelse, aktiviteter, utflykter, shopping, souvernirer, skrädderier sol&bad, kultur, historia och mkt mkt mer. MEN det är ingen "suparresa" men om ni har något hak, klubb eller häng som ni vill tipsa om så kör på för fan..

Om någon känner till en hiphopklubb för den lokala och internationella scenen. eller kanske ett mindre open mic ställe eller vad som hällst så holla fö fan!


Alla tips är välkommna! Skulle det dessutom vara så att någon av er befinner sig där nere då och vill hooka upp någon dag så skicka ett PM!

Tackar sålänge!

Tror du mej inte? Fråga min mamma!